Generalul Sir Richard Barrons (U.K.): „Trebuie să ne pregătim pentru al doilea val pandemic, declanşat de Guvernul Mondial”

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Are sens si este perfect realizabil. Baza acestui razboi nu il reprezinta tehnologia ultramoderna dar o larga masa imbecilizata (deja) de decenii de prostie difuzata la televiziuni educata in scoli.

 2. „Marele” general britanic ” Sir” titlu englezesc dat si borfasilor si celor vinovati de crime si sclavie,, Richard Barrons, omite englezeste sa spuna ca nu „altii” au deranjat Europa cea „balanda” ,civilizata si cinstita ci Europa -ANGLIA , BELGIA, OLANDA SPANIA, FARANTa Si GERMANIA foste si in parte si in prezent tari colonialiste – a deramnjat secole la rand pe „altii” si din Europa si dealungul si dealatul gklobului prin razboaie -unele de crestinare ale altor popoare -majoritate criminale , jafuri sclavie colonialismul britanci fiin cel mai feroce !

  Iar acum ,si in viitor ,strategul omite sa ne spuna ca a venit vremea ca Europa si America sa plateasca pentru crime jafuri si sclavie toate practicate cu ajutorul religiilorbiserici /bisericute si credinte imbecile!
  pentru a se scuza si apara invenrteaza dusmani precum China si deplange retragerea strategica a AMERICANILOR din Buna starea englezilor se daoreste nu numai jafului si sclaviei ci si datorita politicii NOII ORDINI MONDIALE !!

  1. Virgil Ciuca, un potop de cuvinte un pustiu de idei. Te tradeaza ignoranta. Ai idee cate atacuri succesive a trebuit sa infrunte Europa din partea migratorilor jefuitori, si a diferitelor imperii din Asia si Africa, de-a lungul istoriei,( perioada de dinaintea celei la care faci referire, repetand ca un propagandist) ? Evident habar nu ai de istoria adevarata a acestei planete. In prezent China, asa dupa cum au arata si serviciile de intelligence europene, cumpara prin competitie necinstita cat mai multe obiective economice europene . Tot agresiune este si asta.

 3. Pentru troli e deja prea târziu, pentru că ei nu vor înțelege nici când vor da nas in nas cu doamna cu coasa” (General Richard Barrons).

 4. no bun …. si care-i castigul oricui ar face asta? Suntem oricum scalvi. Au nevoie de sclavi depresivi si nervosi ?

 5. Jalnic este ce faci..!
  Te pui in serviciul a celor care doresc inregimentarea maselor..!
  Lansand prin tine asemenea teorii acopaliptice…
  Gregg Braden un reputat cercetator al mesajului biblic concluzioneaza..GANDUL,SENTIMENTUL SI EMOTIA SUNT MESAJELE CU CARE NOI COMUNICAM CU UNIVERSUL.IN DEMERSUL NOSTRU CREATOR..!!
  NOI SUNTEM CREATORII PROPRIULUI NOSTRU UNIVERS!!
  Si vi tu unealta sa ne manipulezi convins ca suntem vite dintr-un abator..!
  https://www.youtube.com/watch?v=3udgbnetmKY&t=54s

  1. Ce sa spun, stai cu capul in nisip mai departe, ca in felul asta scapi de tot ce e rau. :)))

 6. In primul rand – cei de la putere sunt cei ce au declansat furtuna de energii negative din noi.
  In al doilea rand – link–ul oferit de Petru este cu David Icke – tocmai cel care ne-a tot atentionat ca ceea ce se intampla acum in lume (inclusiv covidul) nu este e o simpla intamplare, ci a fost orchestrat in celel mai mici detalii. Si ca nu se vor opri, pur si simplu, de la sine
  Multumim Daniel Roxin!
  Este mai sanatos sa stim – fie si in linii mari – ceea ce planuiesc ei – pentru a fi cat de cat pregatiti si intariti intru Domnul, sa primim totul cu stoicism. Altfel, am intra intr-o stare de negare si de soc mult mai periculoase…

Sliding Sidebar