George Floyd, simbolul protestelor din SUA – A făcut închisoare pentru Jaf Armat și a mai fost reținut pentru furt și posesie de droguri

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Sunt convins că în spatele acestei crime, abjecte, pentru care evident polițistul vinovat trebuie să plătească, sta o întreagă mișcare susținută din pacate de toti cei care vor capul lui Tramp De ce nu sunt revoltați de jafurile efectuate asupra magazinelor, de ororile efectuate atât de negrii cât și de albi în timpul acestor manifestații.
   Din păcate aceste manifestatii nu sunt contra rasismului ci au mai mult o tentă comunista.

 1. Chiar daca totul este indreptat spre Trump este indreptat spre el ptr ca nici el nu este usa de biserica, vezi dezvaluirile facute vis a vis de afacerile pe care le are si cum si’a castigat banii. Vezi cum isi castiga banii din chirii fica lui si ginerele lui….nici el nu este usa de biserica….

  Cat despre Floyd…maj. oamenilor de culoare si hispanici in statele unite sunt de necontrolat sau traiesc fff prost din cauza lipsei educatiei pe care nu au primit’o de secole ptr ca unii s’au opus si i’au considerat inferiori… Probabil daca exostau banii necesari ptr ai trece prin scoli ajungeau majoritatea in aceleasi functii…

  Sunt nenumarate studii de rasa, de ce anunge un alb mai sus decat un negru cand ambi au terminat Harvard spre exemplu…

  Totodats perceptia pokitistilor este rasista si sunt f stricti cu astfel de persoane si nu numai. Chiar daca ai fost inchis in trecut si ai fost recidivist totdeauna constitutia iti da dreptul la libertate… Atata timp cat un politist nu te aresteaza ptr o crima comisa nu te poate intreba nimic si nu te poate atinge, este amendamentul 2 din constitutia americii…nu au dreptul sa te legitimeze si nu esti obligat sa vb cu ei…ceea ce politia in america face este sa faca harassment constant asupra cetatenilor pentru a impune legea.

  1. Ce genial esti ! Daca studiile de rasa au spus ca albii absolventi de Harvard sunt mai buni decat afro americanii absolventi si ei de Harvard si tu chiar crezi…atunci esti un ignorant. Tot studiile astea mai spun ca romanii sunt net inferiori asiaticilor.
   Mai ca le dau dreptate in punctul asta.
   Dar de ce nu vorbesti din experienta ta ? Sau e mai simplu sa-i judeci pe altii si sa demonstrezi cat de josnic esti privindu-i cu superioritate.
   Dintre romani si orice natie, rasa sau etnie, as alege pe oricine doar sa scap de roman.
   Romanul needucat, nascut rasist, prost, rau, lipsit de empatie si monstruos.

    1. Daniel, daca nu ai inteles, asta nu e roman! Ok, e (si) roman in acte, insa, faptic e un demn urmas al migratorilor barbari pe aceste plaiuri, cu apucaturi specifice.

   1. Afro americanii și evreii au discriminare pozitivă în SUA și de aceea și-au luat-o în cap.
    Sunt angajați albii pentru că sunt mai buni, nu pentru că se face discriminare.

   1. Analfabetismul functional face ca multi oameni sa „judece” emotional fara sa inteleaga semnificatia unui text anume. Din pacate sint foarte multi, de unde si empatia lor la sa-i spunem tragedia mortii lui Floyd si opacitatea de a penetra intelesul unui text care aduce argumente contrare convingerii lor.

    1. Un profesor UCLA, Gordon Klein a fost suspendat în urma unui schimb de e-mail cu un student care dorea un examen final modificat sau anulat din cauza tulburărilor rasiale spune că refuzul său de a face acest lucru nu are nicio legătură cu rasismul.
     La facultatile de rename Harvard, Princeton, UCLA, Yale au numar rezervat pentru admitetea lor si in felul acesta cei albi, competenti sunt discriminati.

  1. Of ! Nu as fi vrut să comentez, dar vreau sa lămuresc unele aspecte legate de ce se întâmplă în USA… De vre-o 10 ani, locuiesc în NYC cate 6 luni anual, deci cunosc câte ceva „pe viu” ! Parte din spanioliti, afro americani, indieni, etc, că la toate națiile, pe lângă elite sunt și „uscaturi”. Dar, din păcate, de ceva timp, americanilor le este teamă de aceia, tot timpul sunt atenți să nu îi deranjeze cu ceva, că să nu fie molestați, scuipați, samd. Albii nu mai au drepturi. Trebuie sa se poarte foarte frumos cu aceia, care una doua invoca rasismul, lezarea drepturilor și libertăților lor. Multi nu muncesc, încalcă regulile și legile,
   lor doar li se cuvine. Stau pe șomaj ani și ani, cu multi copii, care fac ceea ce fac și părinții lor, iar majoritatea albilor și alte câteva nații muncesc pe brânci pentru a plati taxe si impozite înrobitoare pentru a susține pe acei numeroși șomeri. In cartierele locuite de cei de culoare, albii nu au curajul sa treacă, pentru a nu fi bătuți, jefuiți, violați ori uciși, din senin. Acolo doar polițiștii de culoare intra in echipaje pentru a pastra siguranță celorlalți. Ei între ei se tem. Școala elementară și gimnaziala de stat, este gratuită, puțini o urmează…multi nu, au o leneee…vorbim de învățământ, știință, educație, aiurea, unii vin doar să piardă timpul și sa șicaneze alte nații sau americani albi săraci care chiar vor să învețe. Îi umilesc pe profesori, samd. Ce așteptări poți să ai de la uscaturi ? In ultimii ani, mai nou, autoritățile îi obligă pe proprietarii care își închiriază casele, să îi primească și pe aceștia, care fac gălăgie, mizerie, distrug, zbiară, deranjează familiile vecine, cu mult tupeu. Baga spaima în ei. Sunt de necontrolat. In magazine, răvășesc marfa, se comporta că și când totul li se cuvine, numai lor, ies din magazie cu caruturile pline cu vârf cu produse și îi privesc de sus și obraznic pe albii, indiferent de natie, care au o sacosica cu produse pentru că nu își permit, deși aceștia îi susțin pe șomeri, că să nu zic, trântori… Sunt multi infractori printre aceștia și se mândresc cu asa ceva ! Sunt un real pericol pentru societate. Sunt multe de spus… Cum poate Primarul NYC american alb căsătorit cu o persoana de culoare, să facă afirmații denigratoare împotriva polițiștilor, care își riscă viața zilnic ? Cum poate fiica lui sa arunce cu sticla Molotov, dintre demonstranți, in polițiști ?? Ce exemplu dau ?? Cine îi apără pe albi ? Nu am sa vorbesc acum despre elitele acestor nații, care exista și le sunt net superiori acelor „uscaturi”, și care se tem și ei de aceea. Numeric, sunt puțini, dar există și sunt bine integrați în societate, trăiesc în armonie cu toți albii. Nu susțin sub nici un motiv suprimarea vieții nici unei persoane, dar nu mă simt confortabil in preajma oricăror persoane care strica armonia. Albii respecta un principiu de aur, „trăiește bine cum dorești, respectă…si nu deranja pe nimeni !” Să auzim numai de bine !!!

   1. Draga doamna, se pare ca se confirma si aica : Karma is a bitch…
    Sa ne reamintim.cine a adus, pe vapoare, din Africa ,oameni pentru sclavie…Cine a distrus vechile civilizatii amer- indiene….
    Acum omul alb se ia cu mainile de cap si tipa cst este de deranjat si tulburat de aceste fiinte care nu usi gasesc locul in societatea lor minunats…
    Sa nu uita. ca rasa negra a luptat ptr dreptul dumnezeiesc de a se numi ” fiinta umana”…cu albii…
    Acum America trebuie sa traiasca cu ceea ce a produs, aceasta patura de oameni care tulbura, si trebuie integrata cumva…
    Va rog sa nu luati comentul personal, va inteleg frica si neplacerea, nu aveti nici o vina……doar observam o situatie…

    Zi minunata !

    1. Fain rationament. Civilizat si umanist… Adica daca unii i-au adus pe negrii in America acum cateva sute de ani, ca sclavi, multi sclavi negri fiind vanduti ca sclavi americanilor tot de catre alti negri in Africa, bandele de infractori negrii au dreptul sa terorizeze populatia ? In conditiile in care in America poti sa ai o viata decenta, indiferent de culoare, daca muncesti ? Ce vina au acum albii din America ? Justificati astfel rasismul negrilor ? Majoritatea covarsitoare a americanilor albi sunt urmasii emigrantilor saraci europeni, care n-au avut nici o treaba cu sclavia africanilor,. ei insisi fiind tot un fel de sclavi, cel putin primele generatii de nou-veniti. S-au intamplat multe tampenii de-a lungul istoriei. Siati ca africanii au rapit si sclavizat europeni inainte de episodul America si „sclavia neagra” ? SA VA FIE RUSINE !!!!!

 2. In primul rand respect pentru autor
  Altfel viata nu este si nu a fost niciodata dreapta
  George Floyd a fost cine a fost insa de aici si pana a ucide un om in numele justitiei si pentru justitie, sa fi acuzator, judecator si calau, nu cred ca exista nedreptate mai mare din partea celor pusi sa apere cetateanul si legea.
  Ca la ei se practica, ca si uni din noi ne visam calai, ca alti vor capul lui Tramp viitorul ne va lamuri.
  Lumea este un mister, tensiyni se acumuleaza, uneori fapte oribile lasa lumea rece iar alteori un eveniment obscur provoaca haos. De ce?
  Sant f curios sa aflu.

  1. Pentru ca masele populare sunt foarte usor de manipulat (simtim asta zilnic), iar manipulatorii sunt oameni cu studii temeinice in domeniu si detin tehnologie de varf. Oare ce viitor ne asteapta? Oameni precum Daniel Roxin isi pun libertatea si viata in pericol pentru a ne trezi la realitate, multi dintre ei au devenit chiar martiri, cu toate astea vedem cu usurinta in jurul nostru cum ignoranta si prostia detin superioritatea intr-o societate ce s-a obisnuit cu abuzurile si considera coruptia ca fiind ceva firesc.

   1. IQ e de vina; daca il ai de ce nu gandesti?Nu ?
    Va fi groaznic, insa insasi Biblia spune ca se va instala Antihristul;
    cei care se intorc la Dumnezeu sunt paziti de puterea Sa.
    Vin vremuri f gerle.Deocamdat Trump e folosit de catre Dumnezeu; nu stim excat cand va veni AH; dar toate acestea spun ca nu mai e mult.
    Vor veni 7 ani in care AH va conduce omenirea; 3,6 vor fi OK, vor fi f multumiti oamenii nestiind ca e FLASUL MESIA;
    apoi va fi dezastru.Sa ne intoarcem la Dumnezeu.
    Daca ati citi Apocalipsa v ati da sema de multe.lucruri care se intampla deja.

 3. Eu de foarte multa vreme3 tot trag acest semnal de ALARMA ! In majoritatea cazurilor -mai ales in VEST- se face o modificare de directie a RASISMULUI. NEGRII se dau IMPORTANTI si ii acuza pe albi ca ii discrimineaza , iar ei FAC acest lucru cu ALBII. Chiar Holywood-ul schimba Istoria, punând personaje ISTORICE -care oricum nu puteau fi nEGRE sa fie si facand din ALBI tinta tuturor rautatilor, pe când NEGRII sunt personajele PEWRFECTE ale tuturor foilmelor actuale si ASTA continua in viata de zi cu zi natat in America si in Europa occidentala cat mai ales ACUM si in tarile esteuropene !

  1. Eugen Qy(de la Nasu?)
   asa fac si sexomarxistii, ei se autovictimizeaza; insa ei sunt adevaratii discriminatori;
   numai crestinofobia este permisa.
   Nu avem nimic cu ei; dar sa stea acasa;
   nu sa ma polueze psihic cu imaginile alea grotesti de ti versi matele.
   Ca ce faci demonstratii?
   Sa arati ce?
   Ca esti mort deja?

 4. Declar: sînt împotriva statului poliţienesc; sînt împotriva abuzurilor poliţiştilor. Stare de fapt: apel cu denunţare de plasare de bani falşi, infractor solid, drogat, violent, care se opune arestării pentru o faptă gravă. Poliţistul îl reţine cu greu. Infractorul ajunge în salvare (NU moare asfixiat) şi decesul apare după o oră. Constatări oficiale (prima autopsie şi a doua) nu sînt urme de violenţă sau leziuni la nivelul gîtului !!! A doua autopsie (democrată) face declaraţii fără legătură cu dovezile enunţate chiar de medicul legist. Întrebare: De ce este pedepsit/acuzat poliţistul ? A doua întrebare: De ce este infractorul de drept comun EROU ?

 5. Nu cred ca e transformat in simbol # I can’t breathe e un fel de ,,asa nu se mai poate „.Rasismul si abuzurile de autoritate nu mai pot fi tolerate . Pentru ca n-are a face cazierul sau cu crima in sine .

 6. Nimeni nu incearca sa justifice moartea lui. De unde si pana unde acest vesnic cliseu. Aici vorbim de transformarea lui George Floyd in martir care nu are legatura cu ce s-a intamplat. Vorbim de cum o factiune politica foloseste evenimentul pentru a impinge o agenda bazata pe falsitati.
  Nimeni nu justifica moartea lui Floyd, deci nu inteleg de ce scoti o chestie evidenta in fata. Stim ca esti atat de brave and stunning.
  Si nu…nu a fost asasinat. Asta e iar o interpretare tendentioasa. Se vede ca esti democrat.

 7. Imaginile cu femeia batuta le gasiti intr-un clip Fox News pe Youtube care reprezinta un segment consistent din emisiunea excelentului Carlson Tucker. Sunt imagini cutremuratoare.

 8. Nu se vorbeste nimic de rasismul „negrilor” impotriva „albilor” din Europa si America de Nord. Nu se vorbeste nimic de rasismul celor din Orientul Mijlociu. Nu se vorbeste nimic de rasimul „negrilor” impotriva „albilor” din Africa. La fel, nu se vorbeste nimic de rasimul rasei mongoloide. Cati „refugiati” economici primeste Japonia, o tara bogata ? Nu primestel! Cati primeste China ? Nu primeste. Tinta propagandei „neo-marxistilor” sau cum ii numiti si a „fake media”, instrumentul lor de propaganda, este rasa europida, conventional numita rasa „alba”.

 9. Un alt prilej de propaganda neomarxista, cu sprijinul fake-media, impotriva rasei europide, conventional numita rasa „alba”.

 10. Ce face un om cu viata lui personala este alegerea lui si mai ales in America. Ceea ce au facut politistii este foarte gresit indiferent ce natie sintem George a fost un om , un suflet. Oameni buni si rai exista in toate natiile inclusiv noi romanii. Aici nu este vorba de rasism, este vorba cum oamenii Protect and Serve citeodata fac abuz de uniforma . Ati mentionat ca o doamna a sunat la politie, nu este adevarat a fost un baiat ce lucra acolo , tot odata sa confirmat ca George a murit de axfisiere dupa 6 minute cit timp sia tinut politistul piciorul pe git , ultimele 2 min si 45 de secunde el era deja inconstient.

  1. De fapt minti ! A fost un afro-american care s-a luat de tanara care a sunat speriata la 911. Ce era sa faca ? S-au intamplat atatea crime. Cand un necunoscut incepe sa te ia la intrebari., ea fiind singura in parc… A facut ceea ce trebia sa faca. A sunta la politie. Respectivul zice ca a abordat-o pt ca nu avea cainele in lesa. Am vazut filmarea la un post TV din alta tara. Cred ca o gasiti si pe youtube..Respectivul nu lucreaza acolo. Lasa minciunile! El zice ca era pe acolo ca sa observe pasarile (bird watcher)….

 11. Neomarxismul, Revoluția franceză, etc… , este neghina sau sămânță Diavolului. Anarhia produce haos. Donald Trump este asaltat de progresiști, Antifa & Dem luptă pentru a schimba USA într-un stat socialist, demonica Pelosi & Co., rupe Biblia în public… un scenariu care ne amintește de instaurarea comunismului în România. Forza Donald Trump ! Dumnezeu să binecuvînteze America !

 12. Aoleo, ce mare e gradina lui D_zeu… Deja ma doare capul de ce am cittit aici…
  In primul rind vreau sa stiu ce expertiza aveti de va permiteti sa-i judeci pe Americani in tara lor? CIne te crezi dumneata? Ai invatat in scolile lor? Faci parte din istoria lor? Le vorbesti limba? Ai mincat din mincarea lor? Celebrezi cultura lor? Eu nu cred ca tu ai dreptul sa-i judeci chiar daca raspunzi „da” la toate intrebarile astea pt. ca in cazul acesta inteleg ca nimic nu s-a legat de tine, si ai trecut prin toate astea ca gisca prin apa. Istoria Americanilor si a rasismului in America are radacini adinci, radacini de mai mult de 400 de ani. Adevarata problema este ca racismul inca nu este desradacinat in SUA. Inca mai are radacini adinci si asta este adevarata problema aici.

  Dumneata ai dreptul sa raportezi ce se intimpla, dar nu sa si judeci pe Americani in tara lor si nici sa influntezi lumea cu gindirea dumitale. In momentul in care ai facut asta, nu faci altceva decit sa-ti arati prejudismul si gindirrea limitata si pt. asta vei avea o audienta limitata. SInt convinsa ca intelegi ce spun.

  A doa la mina, raspunsul urmator este pt. postul lui Daniel din 7 iunie, 2020 :
  Pelosi nu a rupt Bliblia in public, ci discursul plin de aberatii si minciuni ale lui Trump care era scris doar ca sa arate el bine politic. Mare differenta! Mai stim noi pe cineva care ne mintea la ochi si toata lumea a-l asculta fara sa crasneasca un cuvint… Acelasi situatie vrea si Trump.

  “What experience and history teaches us is that people and governments have never learned anything from history, or acted on principles deduced from it.”
  ― Georg Wilhelm Friedrich Hegel

 13. Scuzati greselile gramaticale. Nu am mai scris de foarte mult timp in Romaneste si nu am timpul necesar acum sa le correctez. Dar sper ca a-ti inteles mesajul.

  Traducerea textului este:
  „Experienta si istoria ne invata ca oameni si guvernele n-au invatat nimic din istorie si nici nu au actionat prin principii deduse din ele.” ― Georg Wilhelm Friedrich Hegel

 14. Cine a avut de-a face, a lucrat sau au fost in scoala cu negrii rasisti sau alti „colorati” rasisti intelege mai bine despre ce e vorba. Se iau de tine, te sicaneaza, te insulta pt ca esti mai bun, arati mai bine decat ei, Asta in special cand sunt in gasca. Uneori se intampla si in trafic, fiind in masina sa treaca pe langa tine si sa-ti faca semne obsecene sau sa scuipe in directia ta din senin, fara sa-i cunosti, fara sa ai nici o problema cu ei ! Fac asta de obicei atunci cand ies de pe drumul principal si nu ai posibilitatea nici macar sa le iei numaru de imnatriculare a masinii..Lasi nenorociti care incearca sa lovesca si sa dispara. Sunt plini de ura si de invidie.. Despre politisti spun ca sunt fascisti. Politistii fiind cei care prin natura meseriei lor se confrunta cu ei.

 15. De acord. Trebuie sa fii echidistant, sa prezinti, ca mediu de informare in masa – mass media… sau ca partid politic… ca oameni care detin acele trusturi de presa) informatiile cat mai bine si cat mai corect posibil, pentru a fi credibil. Daca le prezinti dintr-o perspectiva subiectiva… fiindca ai ceva de castigat: fie ca vorbim de o persoana, fie ca vorbim de un partid… etc. Deja ceva e putred in Danemarca. A fi sau a nu fi… Asta e intrebarea. Dumnezru nu mai exista in aceasta ecuatie! Aaaa … timid a incercat Trump sa-L introduca un pic in ea. Dar oamenii sunt prea incrancenati ca sa realizeze ce a vrut sa transmita prin acel mesaj. Pana la un anumit punct ii inteleg. Agresiunea politiei in America este foarte mare… dar ea este un raspuns la agresiunea infractorilor. La un moment dat nici nu mai stii cine greseste. In acest articol mi-a placut pozitia lui Daniel Roxin. E o pozitie a unui om normal. A fost o greseala ceea ce a facut politistii, dar mentalitatile nu se schimba peste noapte! Asta e educatia lor. Asa cum noi in Romania oamenii au educatia pe care o au. Mentalitatile nu se schimba de pe o zi pe alta! Iar omul ala, Floyd… Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace! … ca am… Dar America nu a gasit un om mai bun pe care sa-l ia ca simbol… ca far*, ca punct de reper? Mie, cel putin, mi se pare o gluma… o gluma foarte proasta. Cred ca regizorul, in spate, se caca pe el de ras… Ca in spate e ceva regizat, asta se vede cu ochiul liber.

 16. erata – au facut* politistii – imi cer iertare pentru greselile din comentariul anterior… 🙄🙂 Din pacate nu le mai pot edita, daca sunt mai multe!

 17. Gabriela, avem dreptul de a analiza anumite evenimente pe baza repercursiunilor pe ca le vom simti pe propria noastra piele… (atat din punct de vedere politic cat si economic) unu’ la mana si doi. O facem fiindca si americanii se baga in ciorba altor tari. Lasa-te de vrajelu din astea.

 18. Ne asteapta vremuri grele daca inving neomarxisti in America.
  Si aici in tara avem partide cu asemenea idei exemplu cel mai bun e usr si astia sunt neo si globalisti si luptatori impotriva familiei.
  Sa avem grija ce vom vota.

 19. Căutând clipul la care se făcea referire în articol, am dat de un colaj cu filmări din mai multe unghiuri ale incidentului cu Floyd, care pun multe semne de întrebare: https://www.brighteon.com/8c32d1f3-9cd6-4206-80ec-fd2ce00ee87c
  Și, apropo de cenzură, încercați să vă salvați clipurile pe brighteon.com , singura platformă ce nu permite cenzura și care este și ea boicotată la nivel mondial (Facebook, Messenger, de exempu)

 20. Un articol logic, decent si bine informat. Surprinzator, avand in vedere calitatea jurnalistilor romani mai ales privind subiecte „indepartate”. George Floyd a intrat peste o femeie insarcinata si i-a pus pistolul la burta cand n-a vrut sa-i spuna unde sunt banii. Un mic amanunt despre acest „gentle giant”.

  Iar despre sclavagism, au fost sclavi de toate culorile de cand haul. Si sclavii albi, la fel de des intalniti ca orice natie. Asta e, e o ramasita a istoriei . Nu’l uitati pe Muhammad Ali, care a spus cand a venit din Africa – Multumesc lui Dumnezeu ca bunicul s-a suit pe barca aia. Sau credeti ca familiile curente de afro-americani din S.U.A. ar fi dus-o mult mai bine in mama Africa ? Apropo daca #BlackLivesMatter din 4 in 4 ani cum e obiceiul, cum de nu-i deranjeaza de rudele lor care mor de foame peste Ocean ? Sau nu toate BlackLivesMatter, doar unele ? Poate incercam Defund the World Hunger in loc de Defund The Police. Sau strangem bani pentru altceva, in loc de bani pentru cautiune ca te-au prins alergand cu un Xbox printre geamuri sparte.

  Mersi de articol, tine-o tot asa !

 21. Domnul Roxin, aveti dreptate, daca nu va castiga Donald Trump al doilea mandat, probabil vom participa la a sasea excinctie in masa.

Sliding Sidebar