Gheorghe Piperea începe războiul cu Sistemul: Lansează platforma ROMÂNIA NESUPUSĂ. Află despre ce este vorba și implică-te!

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

 1. UNITI SI FARA ORGOLII NE VOM LUA TARA INAPOI DE LA TRADATORII DE NEAM SI TARA ,FALSII ROMANI

  1. Acum ori niciodată. Păi, avem o țară cu parveniți la conducere…. Dezastru!!! Om fi oameni de rând, dar nu și proști! Idioții c…..i!!!

 2. Trebuie alungati Iohannis cu guvernul lui ,sint toti tradatori de neam si tara

  1. Asta-i “buba” cea mai mare și cea mai contagioasa..Acești impostori care au ajuns in fruntea statului,și ne-au vândut străinilor cu totul..😡😡Praful și pulberea sa-alegă de ei.🙏

 3. Sunt scârbit de cei care ajung la putere și se cred stăpâni pe plantație….cuvintele sunt de prisos,dar atâta timp cât pandemia s-a inventat ca prostimea să ceară vaccinul,iar noi acceptăm este grav

 4. Mă bucur mult că, iată, au apărut în sfârșit români care iau în serios situația alarmantă în care se află România și propun soluții pentru a salva ce se mai poate salva cu ajutorul nostru al tuturor. Mă alătur propunerilor dvs.

 5. Susțin. Nu suntem sclavi si nici ei stăpâni. Toti suntem cu drepturi egale …sa fim respectat .si stăpâni in tara noastra fara minciuni si manipulare…..😇
  D zeu sa ne ajute…..sa ne apere tara .poporul si neamul…..

 6. Ar mai fi și alte inițiative… Una dintre ele ar fi revenirea prevederilor legislative referitoare la validarea votului doar la 50+1. De ce nu ia nimeni inițiativa asta ? Ar fi o posibilitate reală de sancționare a mizeriei politice. De ce sa hotărască destinele unei țări 1%, sau chiar mai puțin ? Și mai sunt destule de atacat …

 7. Bucuria de a mă implica,alături de dl.Gh.Piperea,într o asemenea bătălie îmi provoacă un mare interes.Aștept cu nerăbdare declanșarea și participarea mea.

 8. Sunt boli foarte grave, cauzatoare de suferințe și decese premature, dar, de la guvernare, toata atenția se acorda acum pt. Pandemia Covid19, nu cu tratamente, doar vaccinare cu seruri experimentale, insistent, chiar cu reconpense !!! Acum VACCINAREA COPIILOR, cu aceleași seruri experimentale face obietul unor discursuri politice !!!

 9. Sa faci ce stii, ce-ai invatat, (sa-ti faci meseria)cat mai bine, spre binele tarii, inseamna sa fii patriot! Recunostinta si sustinere domnului avocat Gh. Piperea! Doamne-ajuta!
  Ader!

 10. Voi adera din prima clipa.
  Este o idee extraordinara și este nevoie de o astfel de actiune.

 11. Ader,sustin si semnez,trebuie sa fim uniti si sa ne trezim,macar in al 12-lea ceas.

 12. Sustin din tot sufletul. Felicitari domnului Piperea pentru aceasta initiativa si pentru toate celelalte.

 13. Susțin România Nesupusă!Propun și retragerea mandatelor,tutulor politicienilor din orice partid de guvernământ,indiferent de funcție,conform constituției române,pentru nerespectarea intereselor țării și binelui poporului român!Propun să nu mai fie plătiți din banii publici decât dacă dovedesc că merită!De asemenea pentru orice neîdeplinire de atribuții sa dea socoteală,să fie penalizați,să returneze banii încasați ca necuveniți,să nu mai aibe dreptul la asemenea posturi!Dacă ny vor fi plătiți sau lăsați să fure,să jefuiască,să mintă,crwd că vor plwca si singuri!Țara asta are nevoie de patrioți,nu de hoți ,mincinoși,trădători!

 14. Aș vrea să știu cine hotărăste remunerațiile politicienilor!De ce ei trwbuie să trăiască mai bine decât poporul,sa aibe acces la tot felul de bunuri,servicii,lux,autoturisme,cazări de lux…De ce nu dau probă de lucru pentru o anumită perioadă!De ce nu fac munca asta pe salariul minim pe economie și apoi să crească în rwtribuții și funcții?Sunt cumva stat în stat?

 15. Voi fi trup si suflet alaturi de acesta platforma.
  Sper ca
  „mămăliga” v-a exploda .

 16. Alt mod de aderare la România Nespusă!? Pentru cei care boicotează Faceebot și nu au cont pe aceea mizerie!?

 17. ADER LA PLATFORMA ! VA MULTUMESC CA NE AJUTATI ! DUMNEZEU SA VA BINECUVANTAZE!

 18. Bravo! dle avocat Nu ma așteptam ca un Profesor sa fie cel mai mare apărător al Vieții, al Demnității si nu in ultimul rând al Sănătății acestui chinuit popor

 19. Semnez pentru a ne recăpăta drepturile. Ader la România nespusa.

 20. LIBERTATEA MAI ÎNTÂI DE TOATE NE-A FOST DATA DE LA BUNUL DUMNEZEU ȘI NIMENI ȘI NICIODATĂ NU VA PUTEA SA MI-O IA.

 21. Sunt întru totu de acord cu inițiativa d-lui avocat Pipera și subscriu

 22. Sunt alaturi de dvs.
  Mai trebuie adaugate urmatoarele:
  Interzicerea testelor RT PCR care au fost respinse la omologare datorita erorilor foarte mari pe care le dau.
  Purtarea mastii sa fie optiunea cetateanului pana la efectuarea de teste cu privire la efectele pe termen lung a purtarii mastii.
  Cercetare judiciara a tuturor spitalelor Covid si a deceselor care au avut loc acolo.

 23. Pe cand o platforma Anti Taierilor Padurilor ? Pina termina astia cu vaccinarea o sa ramanem si fara Oxigen.Asteptam Platforma (Platformele )Si ca sa nu face ti 2 drumuri la Bruxelles eu zic sa le lansati deodata si deindata.Multumim ptr Initiativa

 24. Biden este doar o jalnica papusa. Papusarul va beneficia de actiuni comandate talibanilor. Logic ca va avea si un procent mare din afacerile talibane.

 25. Si eu ader la platforma. Am trecut prin boala, nu vreau sa stau în casa, nu vreau sa ma supun unir reguli ne-mi îngrădesc libertatea data de Dumnezeu la naștere. Nu am niciun Stăpân, nu sunt slugă.

 26. Mă scuzați. Poate sunt eu oarbă. Dar unde e platforna. Nu e niciun buton de aderare. Nici vreun link către platformă. Că ader și eu dacă e gratis.

 27. Sustin!! Excelenta initiativa, ca de obicei dn Piperea face lucruri minunate!!! Succes!!!

 28. Ader la platforma Romania nesupusă pentru toate motivele din lume, de la cel mai mic și f.normal (cum este cel de a nu mai plati cotizația la Casele de sănătate câtă vreme in aceste perioade „speciale” in care sunt asistați medical numai cei suspectați /bolnavi cu Covid 19, in timp ce eu – bolnava de cancer, nu mai am acces la Institutul Oncologic Fundeni, pt va este redistribuit și pt Covid.) – dar, mai ales pentru țara mea, pe care n o mai vreau ca acum – supusă!!!!

 29. Cei BOLNAVI ACUM, sunt imbolnaviti de asa-zisul VACCIN si de cei care s-au „vaccinat”! Se stropesc NOAPTEA Copacii si tufele aferente de la marginile drumului cu AEROSOLI plini de tot felul de microorganisme ,ACUM cand vegetatia a intrat in starea ei normala de hibernare anuala !

 30. Si eu vreau să ader la această platformă civică Romania nespusă si să semnez pentru initiativa propusă, însă nu pot deoarece nu am Facebook. Contul mi-a fost suspendat si apoi inchis de mafia securista, a doua zi dupa ce am scris un mesaj pe contul de Facebook a fostului premier Cutu…
  Ar trebui ca sa faceti un site pentru această platformă să poata accesa si adera si cei care nu folosesc Facebook.

 31. Ader necondiționat la ‘ROMANIA NESUPUSA’
  (semnat: ‘mămăliga care explodeaza’)
  PS: As dori sa existe și un alt site de aderare decât Facebook. Personal nu am cont și nici nu doresc sa îmi fac cont pe Facebook!!!

 32. Ader la aceasta platforma ! Este platforma de are avem noi, romanii, nevoie, in lupta contra hotiei, a minciunii si a tradatorilor de tara !

 33. .. sunt sigur ca această constructie va muri.Suntem aceiasi soldați adormiți în”somnul cel de moarte”!

 34. Dragi romaní,nu mai alegeti tradatori straini,puneti romaní,este multa lume inteligenta,patrioti afer la plataforma Romania nesupusa

Sliding Sidebar