Giuliani, avocatul lui TRUMP: „Alegerile vor fi răsturnate în favoarea lui Trump… Avem dovada că milioane de voturi au fost furate”

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

 1. Ce te tot agiti atata cu Trump in stanga, Trump in dreapta?

  Daca castiga Trump, nu erau fraudate alegerile de echipa republicana impotriva lui Biden?
  Sa fi urlat si Clinton acum 4 ani ca s-au fraudat alegerile si ca ea e de drept castigatoare?

  Eu nu vad ce e asa greu de inchipuit ca a pierdut Trump? Si ce e asa de greu de acceptat?!
  Ca nu ne place?! Sunt multe lucruri pe dos in lumea asta. Ca nu a iesit Trump inca un mandat sa ne fie marea noastra problema!
  Daca a pierdut, a pierdut pe prostia lui! Dintre doi stricati la cap americanii au votat mai mult cu unul care cel putin nu se arata asa de tare si nu face gafe de proportii!

  E mai usor sa strigi ca „agenturile straine” au schimbat votul de parca ar fi fost scris in stele ca e reales Trump.

  1. Daca nu intelegi ca ce se petrece in SUA se rasfrange si asupra Romaniei, atunci e trist. Faptul ca iese unul sau altul, nu este acelasi lucru. Sunt adepti ai unor ideologii diferite, si are importanta cine castiga si pentru noi. In ceea ce priveste agitatia, mai agitat pari tu decat mine. Eu comentez lucrurile din perspectiva mea. Nu iti convine, nu mai intra pe acest blog! E simplu! Nu te obliga nimeni la nimic…

   1. Libera exprimare, tovarase Roxin. Atat am de spus, si nu mai stergeti comentariile ddaca nu va convine LIBERA exprimare a unor concetateni.

    Plus, se resfrange asupra rRomaniei? Ati avit 30 de ani la dispozitie si ce ati facut?

    Vorba multa, saracia omului.

    1. Dar tu cine esti si ce ai facut de 30 de ani? Esti de pe alta planeta, esti delfin, african sau ce, tovarase, de ai impresia ca noi eram datori sa facem ceva dar tu nu? Ca din anonimat toti sunteti destepti si viteji si aveti gura mare…

     1. Nu trebuie sa va aprindeti asa. In primul rand, anonimat neanonimat, am preferat sa stau toata viata mea de 26 de ani in anonimat( fara fb sau altele), singur sa schimb ceva in aceasta tara nu pot.
      Sunt deschis la discutii si fata in fata, sunt un om.cult fara accese de violenta fizica sau psihica. Toate cele bune.
      E-mailul meu este: ssidradumercer@gmail.com

  2. La intrebarea cu pregatirea terenului pt o revolutie de tip neomarxist, raspunsul cred eu ca este da. Vor cu orice pret sa il elimine pe Trump, de unde si strategia: daca l-au declarat in mass media pe Biden prematur si iming narativa ca e castigator si Trump nu reuseste sa continue cu al doilea termen de 4 ani atunci nu au nimic de pierdut. Iar daca Trump va iesi invingator, atunci poporul luat prin surprindere (pt ca e indoctrinat si acum ca nu exista dovezi de frauda, de parca mass media face parte din cercul avocatilor acestor procese) va cadea psihic din euforie intr-o groapa adanca de soc, si atunci vor crede ca a fost data o lovitura de stat. Si asa se vor porni cel putin 10× miscari de strada, proteste violente, distrugere, crima..poate chiar razboi civil. Ei vor haos, atunci vor putea sa ne controleze. Daca va interveni cu armata, vor zice ca e un dictator crimial. Acum este doar la stagiul de dictator. Va inchipuiti? Noi aici urmarim stupefiati ca asa ceva se intampla aici. Dar am avut timp tot anul sa ne dam seama ca exista un plan si se urmeaza. Surpriza nu e asa ca la inceputul anului. Doar speram si luptam pt adevar rugandu-ne. Tot ce se intampla trebuie sa se intample, dar poate se va putea amana.

 2. Domnule Roxin, v-am.respectat de foarte multi ani, dar dupa modul de a va comporta si de a ma insulta ( chit ca pot fi oricine pe internet) v-am vorbit respectuos, daca nu va.convine ceea ce am spus, asta-i viata! Nici mie nu imi plac multe dar nu ma vedeti jigning oameni spunandu-le delfini, extraterestrii sau chiar mai rau, africani. Ultima denota rasism, sunt impotriva rasismului, chit ca tara e populata de tigani iar minoritatile au mai multe drepturi decat cei autohtoni. Inca o data, sunteti o persoana publica(mai ales ca aveti acest ‘blog’), ceea ce faceti este denigrant si totodata veti pierde respectul a mai multora. O seara buna. Puteti sterge acest comentariu daca v-a ars un pic orgoliul de persoana demna.

  1. Umbli ca prostul dupa scandal. Ia-ti medicamentele si lasa-ne in pace. Fa-ti si tu un blog daca esti in stare si scrie acolo ce tampenii iti trec pe chelie. Nu esti in stare de nimic ratatule, asa ca intri cu miloaga si scandalul in casa altora.

 3. Amice, sunt stupefiat de cata lipsa de logica elementara, sminteala, prostie atroce zace in cate unii care probabil nu inteleg limba româna. Sunt consternat pana la greață de comm urile pe care le-ai lasat.

Sliding Sidebar