Gordon Brown, fost prim-ministru al Marii Britanii, propune crearea unui Guvern Global pentru gestionarea Pandemiei cu Coronavirus

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Pana la urma se va crea acel „guvern”mondial!!!Dar important este din cine va fi format,din Oameni sau slugi…..Daca Oamenii ajung la conducerea planetei atunci nu vor mai fi state bogate si sarace.Acel „guvern”va avea sarcina de a gestiona in mod echitabil resursele planetei.Dar ca acest „guvern sa apara este nevoie de o ridicare a constiintei populatiei.Conducatorii reprezinta suma constiintei celor pe care-i conduc.

  1. Decat sa ne conduca cea mai tradatoare, hulpava si parsiva clasa politica, care a reusit sa arunce Romania la groapa de gunoi a Europei, sa vanda terenurile, sa taie padurile si sa isi bata joc de mediu si de proprii ei cetateni, sa elibereze hotii, talharii si violatorii din puscarii, din punctul meu ar fi mai bine sa vina un guvern mondial sa preia puterea. Cu siguranta va face mai multe lucruri bune decat au facut politicienii romani actuali ! Noi nu mai avem ce pierde ci din contra.Mai mult vor avea de pierdut tarile bogate .

   1. Ioan Vicoveanu ori e mason ori trăiește pe altă planetă !Bade Ioane te vor cipa și te vor trata ca pe o vită! Guvernul mondial este al lui Anticrist! Acești ticăloși de azi,sub diverse pretexte îi pregătesc terenul!

 2. Globalizare = centralizare = totul in centru = in rest, nimic

  Centrul nu poate fi controlat de periferie. Ce inseamna alegerea unui centru? La noi s-a vazut. Vreti s-o vedem si din perspectiva mondiala?

  Daca pentru aderarea la UE Romania a fost contitionata sa ramana in coada, a fost conditie negociata la fiecare capat / portofoliu, domeniu de activitate, unde va fi Romania in cazul unui Centru Mondial?

  Considerati urmatoarea acceptiune: stat-persoana. Fiecare om are eul sau, personalitatea sa, originalitatea si unicitatea sa, un cuvant personal de spus. Acest cuvant pledeaza pentru el insusi. Acest fapt este incontestabil fiecaruia in parte. Luati acest lucru individului, persoanea si vedeti cu ce mai ramane. Extrapolati acum la stat / natiune . Ea va deveni un numar de ordine, un substantiv comun si nu oricare ci nr. ”n” din cate miliarde vor mai fi ramas.

  Modelul constiintei universale daca vreti, al Universului inteligent si constient asa cum il demonstraeaza noua paradigma a fizicii, daca nu vreti sa-l numiti divinitate, asigura fiecarei planete, nu zic fiinte, un statut particular, o unicitate, un spatiu si un timp unic, precizat fix in intreaga cosmogonie cu particularitatile si caracteristicile ei individuale si il accepta, tolerandu-i propriile coordonate asa cum sunt ele: gazoase, lichide, solide si alte stari pe care nu le anihileaza, reducand-o la una singura, uniforma pentru tot universul sau universurile.

  Ar trebui ca societatea umana sa tina cont de organizarea universului ca sa ramana un sistem viabil.

Sliding Sidebar