Grav de tot – Testările COVID din România sunt un DEZASTRU: „Toţi bolnavii erau, de fapt, sănătoşi!“

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

 1. Bună. Ceeace se întâmplă în țară este revoltător. În goana guvernului de a ajunge la pragul de declara starea de urgență, au sacrificat si secția de paliative situată în Ghioroc. Mai bine de 10 cazuri confirmate…., din punctul meu de vedere..suspect. Situația e cusută cu ață albă…sau funie albă….. Sugerez să faceți o intrebare la secția paliative Ghioroc. Mulțumesc pt mai multe informații va stau la dispoziție

 2. https://www.bitchute.com/video/c7rrMPoXqGvn/

  Doctorii din Linia Intai impotriva covid din America rup tacerea: Hidroxiclorochina este leacul pentru covid! Tratamentul exista si functioneaza! Atat ca preventie cat si ca tratament! (desigur in dozele ADECVATE)

  Dr Stella Immanuel, din Houston, Texas (minutul 3:00 in video) vorbeste pe sleau: ea si echipa ei iau Hidroxiclorochina pentru preventie (cu succes) si au tratat cu Hidroxiclorochina, Zinc si Zitromax, cu succes, sute de pacienti infectati cu virusul care da boala covid19 – si care, multi dintre ei, aveau si alte probleme (celebrele „comorbiditati”) cum ar fi diabet, astm, probleme cu tensiunea arteriala, etc.

 3. Am citit parerile microbiologilor ,am vorbit cu doctori care lucreaza in cabinete de prelucrarea analizelor sanguine si nu numai .Toti spun acelasi lucru ”da poti face testul cu PCR ,dar ca sa fie relevant faci cultura dupa exudatul faringean si nazal ” Indiferent daca testul este negativ sau pozitiv culturile iti vor spune daca virusul se dezvolta e viu ,adica poti sa-l raspandesti . Daca cultura nu se dezvolta si apar urme de ARN inseamna ca ai doar virus mort care nu poate fi transmis si care va fi aruncat afara din organism prin scaun si uneori si prin urina ,rezulta ca ai avut virusul si acum esti vindecat . Daca testul nu are urme din ARN -ul covitului inseamna ca n-ai avut virusul .
  La inceputul pandemiei cate aparate PCR avea Romania ? Din cate imi aduc aminte 3-4 cu atestare ,adica si cu personal pregatit . As vrea sa stiu si eu cine i-a pregatit pe astialalti ,cat a durat cursul si care institut l-a sustinut . Cati au participat la curs? Cati au luat acest curs si cu ce note ?Cati de la DSP sunt calificati sa-ti ia aceste probe ? Dar sa le si citeasca ? Cum s-au dat atestatele spitalelor ,laboratoarelor care pana la 1 03 2020 nu aveau nici aparatura ,nici oameni pregatiti in a lucra cu aparatura PCR ? Cat dureaza in mod normal sa inveti metodologia ? Am avut personal calificat care sa poata sustine cursuri ? Si putem continua la nesfarsit .

 4. Se văd clar manipularea și intențiile conducătorilor în cifrele anunțate pentru ziua de ieri, 27 iulie 2020: cca. 7000 de teste din care cca. 1000 pozitive !!??!!
  Adică, și-au dat seama de matematică (sau mai degrabă le-a spus-o cineva de la obraz ?) și atunci, ca să iasă raportul îngrijorător au ”făcut doar” 7000 de teste (când cu 2 zile mai înainte făcuseră peste 20000). Nu se vede clar?
  Eu am testat și Elle Oil’s DVB, după ce am aflat de el (am cumpărat marțea trecută). Până atunci foloseam ceaiul de angelică (o cană pe zi – tratament finlandez contra răcelii). Uleiul îl aplic atât înainte de a ieși în oraș, cât și după ce vin. La plecare nu apare nicio usturime, dar la întoarcere ustură puțin, ceea ce dovedește ce atmosferă poluată în microorganisme avem, dar nu neaparat Covid. (Usturimea anunță existența unor viruși, fungi sau bacterii).

 5. un caz concret. Un pensionar de 72 de ani din Focsani a facut accident vascular cerebral. A fost dus la spital pt. investigatii si tratament. Acolo i s-a facut doar testul Covid. I-a iesit pozitiv desi el a stat doar in casa de doua luni iar sotia lui pensionara facea aprovizionarile in jurul casei cu masca si dezinfectandu-se frecvent, fiind foarte speriata. N-au intrat in contact cu nimeni nici macar cu vecinii nu stateau de vorba. Spitalul din Focsani ”gasindu-l” poyitiv il trimite la spital la Bucuresti la Colentina un spital amenajat special pt. Covid. Fiind declarat la Focsani covid pozitiv la Colentina este internat printre cei bolnavi de COVID.
  Nu este inca tratat pt. AVC deoarece aici nu i-a iesit testul din nou efectuat pt. Covid. Deci doua teste.
  Sotia suna disperata sa-l gaeasca stiind ca sotul ei n-avea cum sa aiba si de unde sa ia Covid.
  Intrebare: Ce sanse are omul asta sa mai iasa viu din spital cu un AVC netratat si bagat direct in focar de COVID? N-au pe nimeni, nu li se dau informatii, nu i se da tratament cel putin pana ii iese al doilea test. Daca si asta ”iese” la fel cum a ”iesit” si primul, pozitiv, atunci sotia lui il va insoti probabil la groapa fara sa-i mai vada ochii, bineinteles daca va supravietui testarii obligatorii care i se va face ca si contact principal cu sotul., testat pozitiv. Sunt casatoriti de 50 de ani. Ea crede ca pana aici le-a fost drumul.
  Pana si pe caini cand ii iau hingherii nu-i lasa prea mult sa sufere de foame, sau sete sau de boala, le fac o injectie si ii scapa de chin. Pe oameni nu. Pe oameni ii separa de ai lor, nu le dau apa, mancare, tratament pana nu le iese testul care in cel mai fericit caz iese in 24 de ore daca ai pe cineva important acolo si esti capabil sa suni si sa spui ce ai patit. Si desigur, iese pozitiv. Nici macar familia nu este sunata, probabil va fi atunci cand i se va transmite ca trebuie ingropat.

  Auzind acest lucru de la cineva care care ii cunoaste, i- am sfatuit ca sotia sa-si faca de urgenta, pana vin s-o ridice, un test omologat si complet (trei prelevari regulamentare) dar la privat , sa-i serveasca cand vor veni sa-i faca testul la neputinta de a-i falsifica rezultatul si la prezumtia de newinfectare pentru al doilea test al sotului, in care si acesta va iesi pozitiv. In afara de asta cunostintei comune dispusa sa-i ajute i-am zis sa ceara urgent serviciul unui avocat care sa sune dupa sot la spital si sa spuna ca-l reprezinta in toata procedura de investigare si de tratament si daca va muri in spital sau va fi imbolnavit de Covid, dupa 14 zile de la internare, in cazul in care sotia este negativ si nici macar asimptomatica sa-i dea in judecata pentru omor calificat.
  Nu stiu daca vor reusi dar acum au un avocat si acesta este dispus sa-i apere probono.

  1. Intrați pe pagina de facebook ochr.ro
   Aici găsiți.numărul de telefon al unui avocat ,sunați și solicitați ajutorul .

 6. Daniel, te rog frumos, fă următoarea experienţá: cautá oameni de bună credinta,; oameni integri şi responsabili, din domeniul microbiologiei, nanotehnologiei, biochimisti, biofarmacişti, profesionişti. Ia probe din mere, tomate, carne, verdeţuri etc, deci din tot ce e viu, şi fă- le test covit. Sint sigur cá toate vor fi pozitive. Nu am timp, acum , sa spun cum e acest scenariu.. Cert este că serviciile au ajuns la apogeu. S-au pompat sume uriaşe ın deziinformare şi manipulare psihologicã. Clasa politica din majoritatea statelor lumii e alcatuită din persoane ale acestor structuri. Dureros e că serviciile au penetrat peste 80% din personalul tehnic din universităţi, comerţ, industrie, agricultură, PRESĂ finanţe,etc. Datorită iresponsabilităţii serviciilor, slabei lor pregatiri, profesionale, ele nu fac deçıt ce au inváţat de 6000 de ani: minciuni, scenarii, manipulári. Acum s-a ajuns la apogeu. Serviciile sınt coeupte şi şantajate,Dacă vrei să ştii viitorul? Ai o cheie. popoarele care au culrură milenara, vor dainui.. cele care au culturz de imprumut( vezi imp. roman, statelw unite, imp oroman etc,vor pieri.

 7. Revin cu aceiasi nedumerire – nu inteleg de ce organismele si persoanele cu responsabilitate nu vorbesc niciodata despre consecintele care afecteaza sau vor afecta Romania – economic, politic si social ? Cadem in mod ridicol pe spate si citam zilnic cele peste 2000 de victime puse in carca COVRIG 19 – un raport corect ar trebui sa includa numarul total de morti pentru aceiasi perioada (moarte naturala) si cifre comparative pentru aceiasi perioada in ultimii 2 – 3 ani. In toata Asia – date de genul acesta sunt socotite a fi de interes national si propagarea lor aspru pedepsita prin lege – la categoria tradare nationala. In Romania – am ajuns animalele de compania a WHO.

 8. Presa libera trebuie sa-i sufoce cu intrebari insistente pe oficiali despre tot ce inseamna acest test. Testul este cheia acestei „pandemii”! Tot ce a mai ramas presa libera trebuie sa bombardeze „ca la Verdun”, non stop, din toate pozitiile, cu intrebari despre valabilitatea testului. Trebuie ancheta politieneasca asupra testului. Repet: doar in test sta aceasta „pandemie”.

 9. In test si in mass-media, din nefericire! Iar nehotararea si toleranta romanului, care isi apara nevoile si neamul (la propriu) creeaza terenul propice…

 10. Problema este ca vaccinurile sunt experimentale, de tip ARN fara tratament la complicatii.
  Nu sunt vaccinurile pe care le-am facut noi de la inst. Cantacuzino.

 11. rt pcr nu este un test pt depistarea vreunui virus, cine crede altfel este un idiot si isi merita soarta

Sliding Sidebar