Guvernul Orban apără violatorii și pedofilii. Cum e posibil?

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Dacă toți cei din guvern au rezonat cu această obiecție la adresa proiectului de lege, pe cale de consecință logică, rezultă că printre ei sunt violatori sau pedofili, sau vânzători ce copii și, astfel, își asigură ”scăparea” în cazul în care vor fi descoperiți public și legal.
  Dacă măcar unul dintre ei ar fi fost abuzat în copilărie sau adolescență, s-ar fi împotrivit obiecției, dacă argumentul uman nu i-a scuturat. De asemenea, trag concluzia că nu au copii, sau dacă fizic îi au, nu îi recunosc ca parte din sufletul lor.
  Deci, guvernul este format din oameni răi (nivelul maxim de prostie acumulată – cunoștințe și sentimente). E adevărat că dr. Daniel G. Amen (San Francisco), prin analiza specială de creier SPECT pe care a inventat-o, a determinat modificarea unor zone ale creierului la pedofili, alcoolici și criminali și a propus internarea subiecților pentru tratemente, dar în niciun caz absolvirea de faptele comise de aceștia..

 2. În 1994 a fost în UK un proces scurt de indecenţă în reclame şi reclame cu imagini care erau de interes pentru pedofili (o hîrtie igienică care cădea pe un fund gol şi un funduleţ de copil mîngîiat de o mamă cu ceva cremă). Firmele care-şi făceau reclame au fost scoase de pe piaţa britanică. La noi merg şi astăzi reclamele de acest tip şi CNA-ul nu sesizează nimic. La noi merg reclame la produse cu conţinut periculos de substanţe interzise în Europa şi nimeni nu sesizează nimic, chiar medicamente şi adjuvanţi alimentari (în realitate tot medicamente !!!). Avem conducătorii pe care îi merităm.

 3. De unde ….pacă ştim noi de astfel de deprinderi….. cine mai apăra cu înverşunare pe cei căzuţi în patima poftelor carnale ? a obţineii pe orice cale de bani, bunuri mijloace materiale necuvenite ? Se pare că de atunci de cînd 13.000 de cetăţeni au ieşit întro noapte geroasă….a se înţelege ,mai multe npţi la miting în Piaţa Victoriei împotriva aberaţiilor lui Dragnea Liviu…. Au reţinut ei liberalii pentru pupincuriştii lor ce tre să facă ,să-i apere……

 4. AVEM CE MERITAM, zadarnic ne vaicarim dupa 30 ani; asta am putut si nimic mai mult, ca natie!!! Pe facebook, in niciun caz nu vom rezolva ceva vreodata!
  LACOMIA si EGOISMUL ne-au distrus ca NATIE si o vor face in final, cu SPECIA UMANA !
  acum, doar in OAMENI precum Calin Georgescu si/sau George Mocanu ne mai putem pune o speranta !!!
  Timpul partidelor politice a apus, singura alternativa viabila pentru guvernarea responsabila a Romaniei, (pentru a le lasa copiilor si nepotilor o altfel de TARA decat avem noi acum, dupa 30 ani de comunism cu fata umana, a la Ilici de Romania) este un OM INDEPENDENT, Calin Georgescu !!! Calin Georgescu e singurul roman care a prezentat tarii detaliat, de peste 7 ani, un PROIECT DE TARA viabil- HRANA, APA, ENERGIE si a scris pe aceasta tema, cartea Cumpana Romaniei; deci, II PASA !!!

Sliding Sidebar