HOPA! Ministerul de Interne cere de la Ministerul Sănătății fișele medicale ale tuturor românilor!!! Nu vă miroase de la o poștă că ceva nu e în regulă?

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Globalisti cumpara sefii de stat,prim ministrii,care acestia la randul lor ,le comunica oamenii cu fuctii in stat,care li se alatura…si clar ca ,capii de la ministerele cele mai importante sunt cumparati…o data ce accepta banii,nu mai pot face compromisuri,trebuie sa se supuna ca oile,astfel adio viata….si de fapt ii fac direct masoni,care se stie depun un juramant…

 2. Daca aveam MONARHIE in ROMANIA,eram pe alta pozitie…Duceti-va in Olanda sa vedeti diferenta,cum sunt impunse regulile pt COVID,Olanda se stie are Grupul Bildeberg si tocmai de acea sunt liberi sa nu poarte masti in spatii inchise,doar in metrou si vin turisti din toata lumea in Amsterdam…asa ca nu s-a vrut,Monarhie,suportam consecintele,caci poporul este precum turma,manipulat cum vor strainii…

  1. Foarte corect stimata doamna, eu ni-am dorit si-mi doresc in continuare din 1980, dar nu vedeti dvs. ca nimeni, poporul, adevaratii ziaristi, ca sa nu mai zicem de Parlamentul Romaniei, partidele politice si lista continua!! De ce credeti ca acesti insi, nu vor…ati ghicit vedeti, din cauza aceasta, nu mai pot sa faca ei ce vor…, intelege-ti doamna dfraga,si nu se doreste schimbarea constitutie!!??

  2. Ce moharhie stimata Doamna Aura, monarhiile si nobilimea neagra care alcatuiesc Bilderberg lucreaza impreuna cu bancherii, iar Olanda este o tara de oameni lipsiti de moravuri si spalati la creier, care s-au cipuit demult. Lumea e condusa de Nobilimea neagra si bancheri si mergeti sa studiati cine sunt familile nobilimii negre: Orsini, Palavicini, Aldobrandini casatorit cu Rothschilds, Windsor s.a.

 3. Baietii au o agenda speciala in ce priveste poporul român si o imping inainte cu forta bruta. Se urmareste, de fapt, injumatatirea populatiei României pana in 2050.

 4. Si cand te gândesti ca testele acelea sunt de fapt teste genetice, lucrate de personal cu pregatire în genetică… PG

 5. Ce populație să mai înjumătățească? Nu au plecat, masiv, atâția? Se urmărește ocuparea țării în mod integral și fără români! De ce? Pentru că este, natural și geografic vorbind, singura oază de natură completă. de mare întindere, care a mai rămas în Europa (plante, animale, resurse minerale și de valoare mare, resurse de energii cosmico-telurice și APĂ).

 6. Asta se numește terorism de stat ! Iar populația tace ! (populație, căci până la popor mai este mult…)

 7. Toți cei ce conduc o mașina,trebuie să fi fost opriți cel puțin o data la vreun filtru al poliției în timpurile stării de urgență.Mie mi s-a întămplat de mai multe ori,iar de fiecare dată mi-au copiat datele din buletin pe carnețele,coli de hârtie,chiar și in telefon.Asta s-a întâmplat de fapt tuturor.Ce garanție au cetățenii României că datele lor personale nu ajung la agenții respectivi, acasă? Există posibilitatea ca unii dintre aceștia nici să nu mai fie angajați ai poliției.

 8. Temerile in situatia prezenta a celor care incearca sa fie realisti este ca latratul prostimii nu ajunge la cer.
  Daca militantii romani pentru dreptate ar castiga armata si politia de partea lor, sau cel putin pe una dintre ele, sansele de „a invinge” s-ar mari.
  Chiar si ingerilor le-ar place sa-i vada pe globalisti & co. in spatele gratiilor!

 9. UN APEL catre ARMATA ROMANA voi a ti jurat credinta poporului nu conducatorilor ei pot fi buni sau rai dar poporul este cel din care si voi faceti parte cand dati jos haina militara sunt curioasa cati din armata romana au inteles acest lucru sunt curioasa cati eroi avem in armata cati din voi a ti inteles ca acolo traieste si familia voastra sunt curioasa cati dintre voi sunteti capabili s a v a treziti si s a v a alaturati poporului s a intoarceti armele impotriva coruptiei si a sistemului bolnav in care v a complacetisi in loc s a v a alaturati poporului incatusat si infometat voi inca mai executati cu supunere barbarilor care nu au inima si au vandut frumusetea de tara cu toate bogatiile ei acolo este si viitorul copiilor vostritrebuie s a intelegeti ca poporul fara voi nu are nici o sansa in fata acestor barbari care sunt prea puternici sunt mai puternici chear si decat clanul lui CEAUSESCU care in final promitea o viata mai buna poporului motiv pentru care a fost eliminat dar astia nu promit nimic decat ca ne omoara batranii si persoanele handicapate pe care nu vor sa i mai plateasca vor ingenunchea poporul si v a v a controla fiecare rasuflare v a implor treziti eroismul din voi dovediti ca a ti jurat credinta poporului alaturati va lor si salvati acea tara pentru care altii si au dat viata nu fiti niste lasi fiti alaturi de semenii vostri nu alaturi de bestii dati un exemplu bun urmasilor vostri si veti fi o tara unica unde armata este intradevar alaturi de popor sper ca acest mesaj s a ajunga la urechile persoanelor cu inima si suflet SALVATI ROMANIA CAT MAI E TIMP

Sliding Sidebar