Iată de ce Ivermectina și Claritromicina sunt marginalizate în tratamentul anti-Covid și de ce un medic precum Flavia Groșan e pus la zid

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Aceasta este doar o parte a povestii . Din punct de vedere legal , atat timp cat exista tratament eficient pentru o boala ( in cazul de fata Ivermectin , Plaquenil etc. ) , atunci nu se poate autoriza fabricarea unui vaccin pentru boala respectiva. De aceea doctori din toata lumea au fost suprimati , demonizati , si in unele cazuri concediati pentru ca si-au facut treaba si au vindecat pacienti.
  Daca ar exista tratament , nu ar exista vaccin . Daca nu ar fi vaccin , nu ar fi asa zisul pasaport digital de vaccinare. fara acest pasaport digital ( care se planuieste sa fie conectat pe viitor la sursa de venit si altele,precum sistemul creditului social din China ) , nu ar exista control asupra populatiei.
  Crede cineva , sincer , ca ii intereseaza de sanatatea populatiei , cand li se restrictioneaza accesul in societate oamenilor , daca nu prezinta dovada unei injectii experimentale care modifica genetic ?Cand oamenilor li se baga in nas periodic
  betisoare cu oxid de etilena , care este printre principalele cauze de cancer ?Cand oamenii ,inclusiv copiii trebuie sa respire in propriul CO2 toxic ore intregi, pentru un virus cu 99,7 % rata supravietuire,desi numeroase studii au demonstrat nu doar faptul ca sunt inutile,dar si periculoase?Cate chimicale si microplastic pe langa ? Demonizarea oamenilor care refuza medicamente experimentale? Unde s-a mai vazut asta ?Hmmm,,Nuremberg ar trebui sa sune familiar.Poate d-aia vor sa scoata istoria din scoli,chiar si aia falsificata si prezentata insipid,nu cumva sa devina cineva pasionat de ea.
  Nu va lasati prostiti de algoritmii google si fact checkeri ( daca dai click pe sursele lor , te convingi te cat de penibili sunt ).
  Lucrurile astea au fost planuite cu grija cu decenii inainte.
  Pana si numele COVID da de gol ( Certificate Of Vaccination ID ) ,pentru Dumnezeu.
  Punand cap la cap cu faptul ca metoda de testare pt sars cov a fost patentata de Nathan Rotschild( exista diverse variante ale testului PCR ,in 2016 , daca nu ma insel ) si ca diverse patente legate de anumite coronavirusuri au fost inregistrate de diferiti inidvizi si agentii inca de la sfarsitul anilor ’90/inceput 2000 , se mira cineva ca au fost suprimate aceste tratamente ?Apropo , fun fact , nu se poate aplica un patent pe o forma de viata 100%naturala , doar pe ceva cu interventie artificiala/modificat genetic. Si ghici cine va deveni modificat genetic in viitorul apropiat , mhmmmm ?Lucrurile astea nu sunt nici macar ascunse , nu cred in conspiratii sau in acele surse de la insideri anonimi( atat de indragite de media si Hollywood) , cand totul este in plina vedere si documentat.Intradevar , propaganda si manipularea maselor este extrema , dar si ignoranta si lipsa de asumare a responsabilitatii personale,ca om , sunt in floare. Pe acelasi smartphone poti accesa Facebook ,Netflix sau un clip cu Abi , sau poti accesa si cercetari stiintifice si documente legal, si milionae de carti gratis.Niciodata nu a fost atat de usor ca in ziua de azi sa ai acces la informatie , chiar si in ciuda cenzurii.Astfel de evenimente sunt din pacate , la nivel spiritual si mental necesare , pentru a trezi oamenii din hibernare.Si cine nu o face , se alege praful de el , mai pe romaneste.Fascismul va parea un mic copil , comparativ cu guvernul mondial tehnocratic , ridicat in slavi de Dl. Schwab ( a carui familie a fabricat arme de toate felurile , inclusiv nucleare pentru nazisti si , la fel ca multi altii implicati in narativul de basm oficial , a fost implicata la greu in miscarea eugenica ).
  Oameni gen Steiner , Huxley , Orwell , si mai ales H.G Wells nu au fost profeti sau scriitori cu o imaginatie deosebita.
  Au fost insideri.
  Datoria noastra este gasim solutii ,pentru noi si copii nostri ( inclusiv cei nenascuti inca ) .Este un joc planuit cu mult inainte de nasterea noastra.Din punctul meu de vedere , personal , singura sansa a noastra de castiga este sa nu il jucam.
  Dezobedienta pasnica si sa punerea mintile si energia la contributie pentru a ne construi propriile sisteme.De ce sa luptam pentru firimiturile de la masa lor ( care a facuta pe munca noastra ) , cand e mai eficient sa ne construim propria masa ?
  Nu am venit pe lumea asta accidental , la mana destinului si a oligarhilor corupti.Nici ca distrugatori de sisteme. Am venit aici ca Creatori. Da , cu C mare. Sunt terifiati ca noi sa ne aducem aminte de asta , de aceea propaganda vrea sa ne faca sa ne simtim mici si nesemnificativi, inca de la nastere, in timp ce ne imbaiaza in aluminiu si fluor si sa generam doar energiile negative prin manipularea perceptiei de catre ei . 8 miliarde de suflete au ales sa vina aici , acum , pentru juca rolul de nesemnificativi ? I don’t fucking think so .
  Scuze pentru postul mai lung decat articolul , dar e necesar ca lumea sa inceapa sa se trezeasca si sa isi faca singura temele.Altfel ramanem fara motive de a trai intr-o astfel de societate , cum o vor ei .Vai si amar de cei care compromit asta pentru o „cariera” , o spaga si iluzia temporara a comfortului.
  Mult succes tuturor !

Sliding Sidebar