Imaginile VIDEO ale Revoluției din Belarus. Sute de mii de oameni pe străzi…

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Din pacate suntem mereu intre politistul bun si politistul rau … – dispare Lukasenko si vine Soros. Credeti ca Romania ar fi aratat in halul in care este astazi daca nu ar fi fost prinsa de doua sute de ani in clestele criminal – Austria – Russia, Ribbentrop Molotov, EU & US – Putin ? Sunt masti ale aceluias papusar.

  2. Azi ti-am urmarit facebook-ul d-le Roxin .Noi ne cunoastem de la inceputuri ,dar azi mi-am dat seama ca evolutia ta de la articole istorice ,la documentare ,emisiuni ,muzica ( a nu se uita),carti ,poezii ,carti pt copii toate astea au strans in jurul tau o multime de oameni ,oameni care s-au trezit ,care isi pun intrebari ,care gandesc . . Si la trezirea asta ai pus si tu umarul . Felicitari pt munca depusa .

  3. O alta revolutie galbena a ocultei mondiale se arata la orizont Dupa Ucraina urmeaza Belarus si poate si altele,Daca pleaca Lukasenco care a refuzat COVID si manipularea VACCINURILOR,OAMENII VOR AVEA democratia BOTNITELOR SI OTRAVURILOR.Atitudinea lui Lukasenco fata de planurile ,ocultiste trebuie sanctionata si este nevoie de o ,,revolutie,, .

Sliding Sidebar