Îmbătrânirea a fost inversată la nivel celular, pentru prima dată în istorie. Speranța de viața ar putea crește cu o treime…

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. În condițiile actuale, cu toată nebuneala lumii moderne, nu știu cine își mai dorește să trăiască 120 de ani. Poate doar, reprezentanții elitei mondiale, care trăiesc în palate fortificate, și care cred că pot amâna la nesfârșit judecata lui Hristos pentru crimele lor.
    Noi, muritorii de rând, nu ne dorim altceva decât să scăpăm cât mai repede de acest infern controlat de organizații sataniste.

  2. Pana o sa fie confirmata terapia cu oxigen si nu stim cat de accesibila va fi, sa ia fiecare o hartie si sa -si faca o lista: droguri (aici includem si fumat, alcool, medicamente in exces), somn insuficient, fast-food/junk-food, exces de zahar si sare in alimentatie, lipsa de miscare (manevrarea telecomenzii nu se considera sport).

  3. Speraanța de viață ar putea crește? Foarte bine. Vom avea timp destul, pentru a ne obișnui cu botnițele. Slavă Domnului! Pardon! Slavă Domnului Diavol!
    Strămoșii noștri se temeau de darurile Grecilor. Apoi de ale Romanilor, Ce putem spune despre darurile actuale. Să trăim mai mult? Pentru a ne ucide unii pe alții? Pentru a ne minții unii pe alții?
    Pentru a spune orice blestemății despre părinții și bunicii noștri, care au luptat la Cotul Donului, pentru o cauză justă? Mulțumesc. Mulțumesc. Rămân la Timeo Danaos…

Sliding Sidebar