În aceste zile, Klaus Iohannis a trădat România…

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Declaratii provocatoare periculoase ale iredentistului ungur sef, de la Budapesta. Aceste ineptii revizioniste ale iredentistului ungur sef, vin dupa declaratiile celuilat nemernic cu pretentii imperialiste, de data asta de la rasarit, Putin, cum ca Romania a ocupat Basarabia si Bucovina de Nord in anul 1918 ! Mare atentie romani ! Iredentistul sef de la Budapesta, sluga, s-a conformat numaidecat, venind cu aceasta aberatie de declaratie, cum ca Romania este stat ocupant in Transilvania. Aceasta afirmatie este pe buzele tuturor revizionistilor din Ardeal, si ai slugilor lor, romani doar cu numele, care fac propaganda revizionista, separatista. Ii vedeti pe la diferite televiziuni si in mediul online. Cat timp suntem parte din Uniunea Europeana si NATO, avem liniste in Romania (Transilvania). Cat timp avem baze militare americane in Romania (Transilvania), e bine pt locuitorii tarii (atat romani cat si unguri). Aceste declaratii trebuie sa ajunga neaparat, atat la Bruxelles cat si la Washington, la toate nivelurile. Aliatii Romaniei trebuie informati de planurile ticaloase ale celor doi vecini statali.

  2. Acest instigator revizionist, de la cel mai inalt nivel al statului ungar, trebuie declarat persona non grata in Romania si informati partenerii euro-atlantici cu privirea la comportamentul sub orice critica al acestui individ,

  3. Daniel,Johannis tradeaza tara de cind a fost pus in funcție,dar poporul nu are nicio reactie.A fost premiat de fundația Kalergi,oare pe ce merite?.

Sliding Sidebar