ÎN ATENTIA C.S.A.T. „Hoitarii” pandemiei

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Au rămas putini patrioți in țară asta numită Romania. S-au înmulțit lașii in schimb. Și astfel Romania este lăsată pe mana criminalilor. Popor fara vindecare.

  2. Ati citit articolul aparut in Monitorul aparari nationale pe 9 aprilie 2020?!Este COVIT 19 sau Defender Europe 20?!Exercitiu militar impreuna cu trupele americane sosite in martie in Europa,exercitii ce vor dura pana in aprilie-mai,sau nu este exclus pana iulie-august cum declara Trump…totul poate fi scenariu foarte bine regizat,deoarece culmea multi nu stim persoane infectate,doar ce auzim la stiri,se poate regiza multe,inclusiv inmormantari…apoi urmeaza vaccinarea,exact cum spuneati,cine are interes sa castige,industria farmaceutica…si culmea de unde stie Iohannis ca nu s-a atins cota maxima si ca mai dureaza?!Cum va explicati ca armata a preluat controlul la spitale,armata controleaza si supravegheaza strazile…si de ce cei din Brenerhaven au facut demonstratii la sfarsitul lui februarie,cerand :Nu vrem razboinici (adica americanii care au venit in martie 20 mii)impotriva Rusiei,Nu razboi contra Rusiei,Pace…DE GRIPA NU SE MAI SPUNE NIMIC…,A DISPARUT GRIPA CARE SE MANIFESTA PRIN STRANUT SI TUSE…specifica a acestui sezon…

  3. Doamna Aura, aveti dreptate. Suntem clauzurati in case ptr ca cei ce regizeaza tot acest scenariu sa poata face tot ceea ce planuiesc. Aproape nimeni nu stie pe cineva bolnav int-adevar de coronavirus. Culmea acest virus este mult mai inofensuv decat gripa obisnuita. Numarul de morti in perioada 1 ianuarie -31 martie, este de 3 ori mai mic decat al mortilor din cauza gripei comune (statistica mondiala). Pe toate canalele massmedia si in toate tarile, sloganul „Stai acasa”. Acum ne vand ideea ca aproape toti (80%) suntem potentiali infectati asimptomatici ! Daca e asa, pe cine mai contagiem sau de cine trebuie sa ne ferim? Trebuue sa fim toti bolnavi, sa ne poata vaccina obligatoriu. Deja in strainatate se inoculeaza ideea ca „dupa aceasta, nimic nu va mai fi ca inainte”! Ce vrea sa insemne asta? Viitorul ne-o va dovedi. Suntem foarte usor de manipulat….ba din nestiinta, ba din lasitate, ba din nepasare.

Sliding Sidebar