În Rromânica… INTERLOP LIVES MATTER. Moartea interlopului Emi Pian ne-a arătat că Poliția Română s-a pus cu un GENUNCHI pe propriul ei gât!

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Este o politica premeditata de transformare a clanurilor interlope in formatiuni paramilitare…
  Necazul este ca maine-poimaine acestea vor dori sa preia conducerea Romaniei…

  1. Este planificat de ceva vreme ca o parte din Romania sa devina ofocial tara tziganilor – nu doar cei care traiesc azi in Romania dar din toata Europa si din teritoriile ruse. Observatia dvs este corecta – clanurile sunt coloana a 5a care asteapta doar un moment de dezechilibru pentru a prelua puterea.

 2. Cred că aceste clanuri cotizează regulat prin taxa de protecție! Periodic își desemnează câte un membru pentru a fi arestat și pușcăriat de okii lumii! Patentul nici măcar nu este original! El a fost importat din UE, cea care ne ceartă!
  Ați văzut „fiarele turbate de polițiști și jandarmi belgieni” călcând în picioare și gazând tinerii frumoși și liberi de pe plajă!
  Așa ceva? Ce guvern odios! Trebuie declanșată urgent procedura de Infrigiment pe Drepturi și libertăți! Un guvern aproape nazist!

 3. Unde sunteți românilor? De ce atâta ”ospitalitate” și ploconire în fața străinilor de neam? De ce atâta servilism? (Am dezrobit țiganii, le-am dat aurul înapoi, ne ploconim în fața produselor și serviciilor străine blamându-le pe cele românești, am pus în fruntea țării străini de neam că românii adevărați nu sunt buni (a fost unul dar ”l-au făcut” și a renunțat). De ce singurul nostru protest stă în ”Asta-i România!” și în plecatul din țară. Unde este vâna neamului? De ce jignim dacii?

  1. Daniela Dacii de care amintesti aici nu mai exista.Daca ar mai fi 10% inca pe teritoriul Romaniei de azi toate scursurile umane care fac umbra Romaniei ar disparea in secunda urmatoare….

 4. capii poliției (ministerului) trebuie judecați după manelele administrative făcute de aceștia!!! POLIȚIȘTII TREBUIE SUSȚINUȚI ÎN DEMERSURILE LOR DE ELIBERARE DE SUB MANIAUA POLITICĂ A ACESTORA!

 5. Nu vi se pare ciudat cum au decurs lucrurile ? In 29 07 2020 iese Ciolacul si spune ca trebuie desfintata filiala PSD Ilfov deoarece are legatura cu clanurile interlope ( ceva cu clanul sportivilor ) . A trecut neobservata remarca de catre televiziuni ,s-a atins in treacat subiectul . Moare Pian ( i se zicea asa pt ca canta frumos ? Unde? La cine ?
  Orice om care are macar un sg neuron functional isi pune intrebarea ”Cum adica clanuri interlope ?”Stie toata lumea politicul ,presa ,politia ,DICOT -piscot si alte institutii abilitate ale statului care ar fi trebuit sa PREVINA aparitia acestor organizatii interlope nu si-au facut treaba ,ba din contra i-au aparat nu o data (vezi cazul fratiorului lui Basescu ). Si ma rog de ce acum in plina criza covit se pune accentul pe interlopi brusc ?Televiziunea se simte obligata sa ne impuie capul cu subiectul asta ? Daca politicul si televiziunile -si vedeau de munca lor adevarata ,moartea acestui om trecea neobservata de catre intreaga tara ,fiecare isi facea treaba si ne anuntau rezultatul . Nu vi se pare ca ni se flutura din nou mana dreapta si nu vedem ce face stanga ? Mie mi se pare o manipulare . Dar n-am inca dovada cu ce se ocupa mana stanga ca sa inteleg ce acopera dreapta .
  Nu vi se pare ca exista o dezinformare a lexicului in scop de derutare ,confuzionare ,manipulare ? CLANURI . Pai ce-ti spune clanuri ?O organizattie de sine statatoare cu legi interne si care intotdeauna va cauta sa se impuna prin forta si incalcarea legii fata de ceilalti ,adica astia exista in ograda noastra ,oricand ne putem trezi cu ei in carca si cei care trebuiau sa ia masuri ca asa ceva sa fie aplanat din fasa s-au facut frati cu ei . Cum s-au dat in stamba din nou mediocri nostri jurnalisti si politicieni ,politie ,justitie ,ce mai toate cele 4 puteri in stat ma duce cu gandul la o diversiune . Sa nu mi spune-ti ca s-au gandit sa taie capul hidrei ? Punand totul pe sticla si-au tras presul de sub picioare singuri ( sincer nu-i credeam eu destepti dar macar vulpoi sireti ) .

Sliding Sidebar