INCREDIBIL – TOATE (23) testele Covid făcute jucătorilor și stafului de la CFR Cluj au fost FALS POZITIVE! Ce spune ministrul Tătaru despre asta…

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Întrebări:
  1) Ministerul sănătăţii a autorizat o organizaţie să acrediteze laboratoarele care fac analizele de SARS-CoV-2 ? [Autorizarea este delegarea de autoritate, responsabilitatea rămîne a ministerului – pentru greşelile autorizatului răspunde autorizatul împreună cu ministerul.]
  2) Cine este autorizatul pentru acreditarea laboratoarelor ? [Acreditarea este recunoaşterea competenţei efectuării anumitei analize – aici intră toate componentele considerate de un ministru incompetent ce „variabile”. Analiza efectuată trebuie să menţioneze incertitudinea de măsurare şi toate condiţiile în care s-a efectuat analiza.]
  3) Care este lista laboratoarelor acreditate ?
  4) Laboratoarele de la Regina Maria erau în această listă de laboratoare acreditate ? [Dacă nu este în listă, trebuie dat în judecată laboratorul şi deţinătorul acestuia cu solicitarea daunelor materiale şi morale.] [Dacă în listă există laboratorul, trebuie dat în judecată ministerul, ministrul personal – delegarea de autoritate nu-l exonerează de responsabilitate, este singurul responsabil !!! ]
  5) De ce nu există în România experţi pe probleme medicale, independenţi, nu din sindicatul profesional numit „Colegiul Medicilor” ?

 2. Presa libera si noi toti trebuie sa tinem sub rafale de intrebari non stop pe oficilali in ce priveste acest test, in ce priveste tot, absolut tot ce inseamna el. Oficialii nu trebuie lasati sa respire, trebuie sufocati cu intrebari bine tintite si din toate pozitiile, trebuie stat in ceafa lor groasa non stop. Trebuie sa fim cosmar pentru ei asa cum si ei sunt cosmar pentru noi.

 3. „Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”…de traiam intr-o asemenea societate, nu ajungeam in halul asta precis. Ce ar fi insemnat o asemena lege…dar ce va fi iadul pentru criminalii in masa si tradatorii de neam! Infricosator.

 4. De ce nu există în România experți medicali (întreabă mulți)? Păi e clar: experții au migrat în alte țări și aici au rămas ciurucurile, tocilarii și lașii (mai puțin câțiva care se mai țin de jurământul lui Hipocrate).

 5. DOAMNE FERESTE!! Daca dintr-un singur foc au fost 23 de teste „FALS-POZITIVE” intrebarea mea este urmatoarea:
  CATE TESTE „s-a putut intampla” sa fie FALS-POZITIVE la cei peste 1.000+ „NOI” INFECTATI zilnic, care n-au avut norocul / sansa fotbalistilor sa fie retestati inainte de-a se pune pe ei stampila de BOLNAVI COVID19??? Si cati oameni sunt ZILNIC internati aiurea in spital, declarati BOLNAVI in baza unui astfel de test „FALS-POZITIV”??? Si inca mai sunt milioane de oameni care nu cred ca „pandemia” asta e O FACATURA???
  Pai, ei IMPRASTIE COVID cu internarile lor fortate.. baga in spital oameni SANATOSI si tot ei dau vina pe populatie.. ne asmut ca pe niste caini unii impotriva altora.. sa ne omoram intre noi.. sa denuntam „SUSPECTII”!! Cu totii suntem ASIMPTOMATICI si cu totii putem fi internati fortat in baza unui test FALS POZITIV!!
  Iau oameni PERFECT SANATOSI si-i baga in focarul de TOT FELUL de ALTE infectii nu numai COVID.. Mai au curajul si nesimtirea sa dea vina pe POPULATIE???

Sliding Sidebar