50 de medici le cer deputaților să respingă Legea Vaccinării Obligatorii. Iată ce le-au scris:

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Daniel, mulți dintre noi oamenii înțelegem că și gândul și cuvântul sunt în fond forme de energie. Pentru a simți energia (agitația și nervul, în acest caz) creată în noi de această lege, putem să o observăm, punându-ne atenția pe respirație (profunda, adâncă)., astfel în zona plexului solar vom simți energia sub forma unei călduri. Această energie nu este pozitivă sau negativă, dar fiecare dintre noi o folosește cum crede, uneori inconștienți (adică ne enervam și dăm voie gândurilor și vorbelor negative, adică ne facem rău). Propun să observăm cât mai mulți dintre noi această energie și să îi dăm o finalitate pozitivă pentru noi toți, adică să ne dorim, în prezent, o lume în care fiecare om să trăiască așa cum își dorește atât timp cât nu ii limitează în nici un fel pe ceilalți. Putem folosi imaginația sau doar să lansăm gândul sau vorbele. Am încredere în tine că vei transmite asta tuturor celor care te urmăresc și celor care nu o fac. Îți mulțumesc și îți sunt recunoscătoare!

    1. Ce frumos spus si cât de veridic. Multumesc Norina pentru mesajul tàu de iubire. Îti sunt trecunoscàtoare Fie ca mesajul tàu sà-l inteleagà din ce în ce mai multe persoane. Namaste

  2. Multumesc acelor medici pentru spiritul civic!
    Cred ca ar trebui ca cel putin 50 de avocati sa procedeze identic. Astfel medicii ar simti ca nu sunt singuri!
    Cred ca 50 de magistrati iesiti la pensie ar trebui sa procedeze identic cu avocatii pentru a le comunica solidaritate!
    Cred ca 50 de morti de diabet, cancer, infarct miocardic, etc… care, au plecat la ceruri cu stampila CPVID19, se vor prapadi de ras citin acest comentariu semnat de mine, Mircea Serban http://www.cronicaviseuana.ro

    1. hahahah ce bine ai scris… dar mai este o chestie care de abia acum isi dau seama medicii … daca ai luat virsul si in primele zilce 4 5 imunitatea ta nu actioneaza ,esti terminat ..sunt articole

  3. Problema nu vine de la medici. Cu siguranta ca majoritatea sunt constienti cat de daunatoare sunt vaccinurile…dar unii nu au tupeu, sa nu-si piarda slujba, altii poate au interese financiare – dupa cum se vede tot in jurul banului se invarte treaba. Problema pleaca de la tradatorii care ne conduc. Acolo trebuie umblat Si e clar…cu vorba buna nu se poate. Ca se incearca de ani buni.

  4. Da, am înțeles, 50 de medici se opun acestei posibile viitoare legi care prevede vaccinarea obligatorie a copiilor români dar ce facem cu ceilalți medici români, peste 10. 000! Cred ca valoarea cuantificată a celor 50 de medici e sub valoarea dr Danaila care a recomandat vaccinarea!

    1. E vorba de o lege care prevede vaccinarea obligatorie a copiilor si ADULTILOR, nu doar a copiilor, și nu doar pentru vaccinurile de baza. Adica, daca Ministerul Sanatatii va decide ca toti adultii trebuie sa se vaccineze de 5 ori pe an si dumneata va trebui sa te incolonezi ca o oaie si sa mergi la vaccinare!

  5. Este o agenda politica, asa ca doctorii nu cred ca au sanse sa fie bagati in seama, insa este de laudat gestul lor. Cee ce putem noi face, este ce ne-a sugerat doamna Norina. Am senzatia ca show-ul lor se apropie de sfarsit. Pentru a il grabi este necesar sa nu ii mai alimentam cu energia noastra, ci sa ne-o canalizam pentru ne face propriile planuri. Pe ale lor oricum le cunoastem.

Sliding Sidebar