Donald Trump: În America mor ANUAL până la 70.000 de oameni din cauza gripei comune și nimic nu e închis! Acum avem 22 de morți de Coronavirus și e panică. Gândiți-vă la asta!

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Comentariul mea este ca eu diagnosticat cu BPOC sever nu trebuie sa fiu infectat nici de gripa nici de corono .Eu trebuie sa fiu destept sa nu am contact cu cei donatori de virusi!Stau in casa pana cand acest covid -9 erte izolat deci in paralel si gripa comuna se va izola..Treaba e ca ajutorul meu sa fie sanatos ,familia si vecinii.Restul vin de la sine!Donald are si n-are dreptate .Importante sunt izolarile .Sa ne auzim cu bine toti.Adica sa fim snatosi!

    1. Si eu sunt diagnosticata cu BPOC si nu am voie sa racesc ,asa ca nu prea ies afara ,ir daca ies la analia INR imi pun masca

  2. Nu fiti naivi, virusul nu e grav, sau nu e mai grav ca altele, panica este special creata de baietii destepti pentru a putea deschide cai de vaccinare obligatorie, de a rasturna economii, de a reduce populatia prin vaccinurile ulterioare de care chiar va trebui sa ne temem! Exista solutii ieftine dar special nu se doresc pt a combate coronavirus, cautati lumina uv de la neoanele „negre”, sau romanul care are si brevet pt anti orice virus „ioan borodi” , sau oficial au dat ca se poate face transplant de sange de la un vindecat si corpul iti creaza in oglinda anticorpi, etc. ROMANI NU DORMITI !!! Treziti-va!!!

  3. Cand ai o rata a mortalitatii de 10% (comparativ cu 0.1% gripa sezoniera) si 3.5 (si mai mult) rata de dispersie, sa te vad eu cum te descurci cu sistemul medical. In plus, gripa sezoniera stim ce face in corpul uman, chiar si avand comorbiditati. SARS-COV-2 e necunoscut iar Covid-19 are si mai multe necunoscute. Pentru ca asta este idiotenia de la care pleaca rationamentul contestatarilor paaandemiei: ca mor anual 500.000 de gripa sezoniera. Da, dar timp de UN AN, nu iti vin buluc zeci de mii pe saptamana, de nu poti sa ajuti pe nici unul. Imbolnaviti-va toti de Covid-19 dar in timp de 2 ani si se rezolva situatia. Oricum, nu am nici un tratament sa va dau, ceai de musetel si apa cu lamaie, plati-va contributia la biserica , si asta e!

Sliding Sidebar