Studii bulversante: din cauza restricțiilor impuse de Covid-19 vor MURI DEGEABA milioane de oameni care nu mai au acces la tratamente pentru alte boli!!!

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Ati vazut dragii mei ? O data ,o singura data le-am dat voie sa ne inchida in case ,sa ne i-a drepturile si uitati-va ce ne pregatesc de acum inainte .
    Noua nu de moarte ne este frica dragilor ,noua ne este frica sa traim .
    Treziti-va ,puneti-va ultimul neuron la munca ! De cite ori ati stat la rind la cabinetele medicale in policlinici ? Oamenii de linga voi ,oamenii care treceau pe linga voi pe holuri (mediu inchis ) ,nici unul din oamenii astia n-au avut vreo boala contagioasa ? Si mult mai contagioasa ca covitul asta ? Mina pe biologie ,eu asta fac de o luna ,vreau eu sa stiu ce fac bacteriile ,virusii,microbi si alti circaleti . Va trebui sa stim macar jumatate din cite stiu ei asa zisi cercetatori . In fata mea putini isi pot zice cercetatori ,daca nu o fac pt binele omenirii si o fac pt subjugarea noastra ,atunci doar cartea ne mai poate salva . Nu putem lupta cu ei daca nu avem baza .Mine pot sa vina in fata noastra sa ne spuna ca noi cei cu ochii albastri infectam lumea . Ce s-ar intimpla atunci ? Sau invers cei cu ochi caprui .Si noi ne-am omori intre noi ? Sa va vad intr-o familie de obicei avem toate culorile la irisi .
    Cele patru puteri in stat isi joaca rolul ,sunt sigura astia ai nostri sunt ultimele marionete de pe Terra .Imitatori ,dar musca .
    Pina cu pandemia asta stiam ca exista OMS si ca se ocupa cu saracia ,bla,bla ,bla Africa .Gindul meu a fost alti hoti care-ti dau cu o mina si iau cu doua .( si am dreptate dar altadata exemple ) .
    Acest OMS are niste legi ,una dintre ele este cind declari o pandemie globala ? Care-i nr de infectati cind declari pandemie ?80 000 000-optzeci de milioane de infectati . Deci la 1 03 2020 citi infectati erau pe Terra ? Am atins macar acum 80 000 000 de infectati ?

  2. Tot ceea ce este legat de Covid 19 este o minciuna. Viata noastra nu mai are nicio valoare, suntem tratati cu dispret si ni se pregatesc lucuri.

  3. Pentru Daniel Roxin

    Ati adus in emisiunea Granitele cunoasterii atatia invitati care au vorbit despre Puterea mintii. Dvs. le puteti vorbi oamenilor despre asta pentru a ii face sa inteleaga ca daca ne adunam in numar mare si trimitem o intentie, o rugaciune, meditatie, numiti-o cum vreti aceasta se va manifesta. Cand sunt mai multi intr-un grup cu atat este mai puternica. Aveti atatia oameni care va cunosc si care urmareau emisiunile dvs si care sunt deschisi la minte pentru a ne aduna sa meditam in grup pentru a opri aceste mizerii care se intampla acum, sau chiar doar sa manifestam pace si iubire in lume. Va rog daca puteti sa organizati un astfel de eveniment si sa dati de veste sa ne adunam cat mai multi.
    Papa a cerut ca pe data de 13 sa se adune cat mai multi intr-o rugaciune comuna, va dati seama ce vor sa amplifice. Va rog haideti si noi cei care vedem ce se intampla sa ne adunam sa ne transmitem si noi intentiile. Daca ei pot noi de ce nu putem?

Sliding Sidebar