CAPITAL.RO: Informația care aruncă totul în aer – Coronavirusul a fost o alarmă falsă globală

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Logic ca acest virus este o minciuna,de ce?!Pt ca toti virusi ataca copii si toata omenirea…exact cum spun globalisti,umanitatea reprezinta o turma de oi pe care o manipuleaza cum vor ei..se spune de corona ca este mai puternic decat GRIPA…si cum va explicati,cand stiti prea bine ,sunt copii care se imbolnavesc de gripa,sunt copii care fac temperatura si zac la pat,sau unii fac complicatii si mor…si ce sa va povestec!… la corona sunt imuni…eu nu pot intelege omenirea asta cum de nu isi pune o astfel de intrebare,cum este posibil sa se imbolnaveasca de corona 4-5 copii la 20 de milioane de oamenii si adulti cu zecii de mii,sau sute de mii?!OARE VIRUSUL ASTA ARE INTELIGENTA SI CAND VEDE UN COPIL;ADOLESCENT SAU TANAR… II OCOLESTE?!

    1. acest virus se dezvolta mai bine in organismele care deja sunt deficitare din punct de vedere medical… de ex. se ataseaza de enzimele ACE2 care sunt foarte multe la diabetici. de aceea mor cei cu co-morbiditati-cum se spune.si batranii care au multe boli… copiii din fericire nu au comorbiditati, in general… dar au fost si copii care au murit… in plus statele au izolat copiii , au inchis scoli, gradinite… pe cand adultii s-au miscat de colo colo… la serviciu, la cumparaturi…asta e cauza… nu ca ar fi inteligent sau selectiv virusul… ci se raspandeste in comunitate…

    2. Și copiii sunt afectați de acest virus. Nu sunt scutiți, nu îi ocolește. Faptul că riscul de dezvoltare a unor complicații este mai mic în rândul tinerilor se datorează faptului că majorotatea nu suferă de alte boli, iar organismul lor este mai stabil din punct de vedere imunitar decât al adulților și, în mod special, față de cel al vârstnicilor.

      S-au îmbolnăvit, totuși, și copii, adolescenți sau tineri adulți, au făcut ori forme mai ușoare, ori au fost asimptomatici, dar au fost și care au murit, din păcate. Fiecare dintre noi este diferit, iar organismul nostru răspunde altfel la acești factori. De aceea, unii dezvoltă forme ușoare, iar alții ajung la ATI sau chiar decedează.

      Un alt factor care a influențat această minimă infectare a copiilor până acum a fost izolarea acestora – închiderea școlilor, a grădinițelor, a mall-urilor…

      Priviți în străinătate, în Europa, dar și peste ocean, în locurile în care nu s-au luat măsuri corespunzătoare. Nu au crescut doar infectările la zeci și chiar sute de mii, dar a crescut și mortalitatea, pentru că a fost depășită capacitatea sistemului medical. România a luat măsuri imediat ce a văzut ce se întâmpla în Italia. Impunerea acestor măsuri a fost factorul care minimalizat acest prim val. La noi nu s-a murit pe capete.

      Relaxarea restricțiilor nu înseamnă nerespectarea măsurilor de protecție. Aceste luni de izolare nu au fost decât o perioadă de educare, în care ne-am adaptat acestui virus și modului în care ne putem proteja. Nici masca, nici mănușile, nici dezinfectanții nu sunt dușamanii noștri. Până la urmă, purtarea lor nu este o îngrădire a libertății, ci este felul în care ne putem exercita libertatea de mișcare în siguranță. Nu suntem mai urâți dacă purtăm mască. Tot noi suntem. Și purtăm mască pentru că vrem să „fim” în continuare. Este până la urmă, un exercițiu de auto-control și disciplină personală.

      Încă un amănunt: De ce este important să purtăm toți mască? Pentru că măștile chirurgicale obișnuite nu ne protejează pe noi înșine, ci pe cei din jurul nostru de noi. Așa este concepută, ca în timpul operațiilor, chirurgul să nu infecteze organismul pacientului. Și atunci, degaba poartă un singur om mască, care va fi numit de alții „paranoic” sau „prost”, pentru că el își face datoria față de restul lumii, dar ceilalți nu îi oferă același respect.

      1. Ideea e in felul urmator. Nu masca e problema. Problema e ca vrem mare soare piscină restaurante timp liber si distractie…iar astea sunt îngrădită…astea sunt singurele libertăți care ne-au mai rămasă…restul e sclavie.

  2. Sigur, d.na Aura, ca este un virus „inteligent” si „sportiv”,poate sarii la 1m si chiar la 2m, depinde cat este de antrenat. „Inteligenta” lui e net superioara a celor care circula cu masca pe figura si manusi de cauciuc in maini. Facem haz de necaz!

  3. Este un pretext pt a ne ține in casa.
    De ce avioanele nu pot zbura si elicopterele politiei…da?
    Intr-un principiu Incalzirea globală era folosita pentru a diminua calotele glaciare si a se putea extrage mai multe materii prime.
    De ce sa merg pe luna sau marte când este aur sau alte minerale aici?🤔
    Bun,am contaminat si toți parametrii au sarit in aer…ce facem?Le explicam la oameni ca am jucat impotriva generatiilor urmatoare majoritatea liderilor mondiali?🤔
    Asa s-a gasit pretextul…si au sa mai urmeze mult mai multe pretexte.
    Indicatorii zic :nivelul apei intre 1 si 3 m pâna la sfârsitul secolului…cu mai multa apa in circuitul atmosferic urca si viteza vântului,valurile mult mai mari…Nimic nu este facut pt acesti parametrii…nimic din infrastructura!!!

  4. „…au fost confirmate, până acum, 21.999 de infecții cu coronavirus. Autoritățile fac apel la populație să se informeze doar din surse oficiale…” – bla, bla, bla, bla. 21999 incepand cu 26 februarie, cand a fost anuntat oficial primul caz in Romania. 21999 – 15719 declarati vindecati – 1410 decese = 4870 cazuri active. Dar sa incepi stirea cu 21999 e mai de impact. Maine (15.06) o sa aflam ca „s-a depasit pragul psihologic de 22000”, desi nu este clar de ce o epidemie are praguri psihologice.

Sliding Sidebar