DANIEL ROXIN: Am fost la vot! Nu mi s-a luat temperatura, nu mi-a cerut nimeni să mă dau pe mâini cu dezinfectant. Se intră mai ușor ca la supermarket. Se pare că Covid-ul a părăsit România pentru o zi…

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Este simplu. „Alegerile” sunt un spectacol public în care cetățenii sunt vrăjiți că votul lor contează.
    Atâta timp cât cetățeanul de rând are iluzia că are puterea pe mână, tiranii de la conducere pot să stea liniștiți.
    Pentru a ține prostimea sub control este nevoie de PÂINE ȘI CIRC.
    Chiar nu se întreabă nimeni de ce toți marii filozifi au fost împotriva democrației?

  2. Am fost delegat intr-o sectie de votare si pot spune ca nu a intrat nici macar o persoana inauntru fara sa fie termoscanata si dezinfectata. Nu a hotarat fiecare sectie de votare cum se administreaza , au existat reguli si am avut doi oameni trimisi de primarie care au fost special trimisi in acest sens. Intradevar au aparut in jur de ora 8 si spuneau ca doar atunci au fost anuntati dar noi aveam de sambata asigurate masti, manusi, dezinfectanti inclusiv pentru cei care se prezentau la vot si nu aveau masca.

  3. Am făcut parte din echipa suport a PNL Constanța și am facut turul secțiilor de votare din zona mea.
    În ABSOLUT toate secțiile, înainte de a intra, mi s-a luat temperatura si mi s-a oferit dezinfectant!

  4. Ințeleg din discuțiile de mai sus că termoscanarea reprezenta un scop,nu o soluție. Care este numărul cetățenilor cărora li s-a refuzat dreptul de a vota din pricina unei temperaturi mai ridicate?.L-as întreba pe domnul Robert dacă a trecut cumva seara pe la h 7.oo,pe la secția de votare unde sunt arondați cetățenii din cartierul Henri Coandă,a văzut ce era acolo?N-am crezut niciodată că acei oameni care nu si-au cumpărat vreodată un bilet de autobuz, pot da dovadă de atâta simț civic.Nici faptul că sunt atât de mulți în acel cartier, n-am crezut.De distanțare n-are sens să mai vorbim.

Sliding Sidebar