ActiveNews.ro: Un documentar excepțional la care participă între cei mai mari medici ai Franței și ai Europei pune în lumină frauda medicală care a dus până acum la moartea a nenumărați oameni.

După cum rezultă din documentar, guvernul Franței a interzis pe rând toate medicamentele care puteau ajuta în COVID-19, a căror eficacitate era demonstrată la acel moment și în Franța, dar și în cealaltă mare parte a lumii.

Hidroxichloroquina era poate cel mai ieftin și eficient medicament folosit de cel puțin 5 decenii fără problemă în practica clinică. Dintr-o dată, ca la comandă, imediat ce s-a descoperit eficiența lui, a început să fie interzis, oricum vorbit de rău de marea presă și chiar de mulți dintre cercetărorii care țin în general hangul companiilor pharma în lume producând studii la comandă.

Astfel hidroxichloroquina, fără nici un aviz științific, a fost interzisă în Franța mai întâi, iar apoi în America și restul Europei.

Între timp au proliferat în conduita terapeutică aprobată medicamente precum Kaletra și Redemsevirul care, pe lângă faptul că costau mii de euro de persoană, nu și-au demonstrat deloc eficiența în COVID-19. Chiar mai mult, aceste medicamente s-au dovedit extrem de nocive. Redemsevirul afectează grav ficatul, iar Kaletra pe lângă aceasta conduce și la diaree cronică până la 20 scaune pe zi, și creează premizele apariției depresiei.

În România, hidroxichloloquina a primit cele mai bune recomandări de la medicii care au avut experiență clinică cu ea în COVID. Dar oricum, în momentul în care s-a descoperit eficiența ei, a dispărut din farmacii sau nu a mai putut fi cumpărată decât cu rețetă verde pe Casa de Asigurări de Sănătate, adică pentru oricare altă patologie în afară de COVID. Chiar s-a pus problema și s-au luat măsuri ca Antibiotice Iași să o producă, un medicament care costa cel mult 5 lei de persoană per tratament. A sosit însă un ordin de undeva și inițiativa a murit. (Citește mai mult: ActiveNews.ro:)

Vizionează filmul aici:


DACIA ART: https://dacia-art.ro/