Smiley face

REDIRECTIONEAZA 2% catre ASOCIATIA GETO-DACII

Conform art. 84, alin. 2 din Codul Fiscal, orice contribuabil poate dispune directionarea a 2% din impozitul pe venit, platit statului, catre orice organizatie non-guvernamentala (asociatie, fundatie etc.) doreste. Practic in acest fel dvs. transmiteti statului modul in care doriti sa fie cheltuita o parte din impozitul dvs. pe venit. Atentie, aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie, ci este, in esenta, o parte a impozitului pe venit deja achitat, care poate fi directionata de catre fiecare cetatean in parte catre entitatea dorita de acesta !

Daca doriti ca, prin redirectionarea a 2% din impozitul pe care dumneavoastra l-ati platit statului pentru salariul din anul 2019, sa sprijiniti activitatea ASOCIATIEI GETO-DACII, va rugam sa descarcati si sa completati formularul de mai jos, apoi sa il depuneti la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu personal sau prin posta, pana la data de 30 iunie 2020.

Notă: În formularul pe care îl puteți descărca din linkul de mai jos găsiți, la sfârșitul lui, și explicații pentru completare.

DESCARCATI FORMULARUL APASAND AICI!


web design