Infecționist american: „Vaccinul Pfizer protejează cu 50% față de Covid-19. E nevoie de un al doilea vaccin pentru 95% protecție.” Concluzie: Te poți îmbolnăvi de Covid chiar și după al doilea vaccin

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Daniel, ai citit articolul dar mi-e teamă că nu ai înțeles. Schema de aplicare a vaccinului este în două doze. A doua doză se administrează la 21 de zile. Imunitatea maximă este obținută la a 7a zi de la a doua doză. DUPĂ acest interval, eficacitatea vaccinului este de 95%. În intervalul dintre cele două doze (cazul din articol, adică), gradul de eficiență este, evident mai mic și da, te poți infecta. Indiferent de ce spun antivacciniștii, eu mă voi vaccina, abia aștept să-mi vină rândul. Îți urez succes, că înțeleg că tu nu te vaccinezi.

  2. Este nevoie de al treilea vaccin care va asigura protectia 140% ! 🙂

    Un An Nou fericit, cu sanatate si bucurii tuturor ! TUTUROR – inclusiv dusmanilor, carora le dorim sa traiasca, ca sa ne vada fericiti !!!
    Multumim Daniel ROXIN pentru activitatea ta „dacopata” (cum te acuza unii), cu care ne-ai contaminat si pe noi, cei care te urmarim. Au crescut si au cazut imperii, noi suntem tot aici – drumul acestei natii prin istorie nu este incheiat. Dacia este eterna !

Sliding Sidebar