Informații explozive: Cea mai importantă cifră a Pandemiei, de care Guvernul și presa obedientă NU vrea să vorbească. Dă SHARE!

Distribuie


Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Auzi, maestre, dă-o dracului de logică!
  Nu este normal ca procentul de 11% din luna aprilie să fie mai mare decât decât cel din iulie? In luna aprilie se făceau cel mult 5000 de teste , pe când în iulie s-a ajuns și la 15 000.
  In lunile martie-aprilie testarea a fost mai țintită, pentru că erau și mai puține cazuri si populația era cooperantă.
  Indicatorul cel mai relevant este cel al deceselor la milionul de locuitori, indicator care nu depinde nici de numărul testărilor si nici de numărul celor identificați ca pozitiv. La acest indicator, România stă, ingrijorător pentru medicina, cel mai prost în răndul tărilor din Europa de Est Se apropie de numărul 100/1 Mil de locuitori.

  1. Habar nu ai de aritmetica simplă, ce să mai vorbim de logică. Explicație Băbească: În martie, la 100 de teste, ieseau 11 cazuri de infectare. Astazi, la 100 de teste ies 4. Care situatie este mai grava, desteptule? Explicația moșească: Dacă în martie s-ar fi făcut 15.000 de teste ar fi ieșit peste 1.600 de infectați, față de 500-600 astăzi. Dacă nici acum nu pricepi, du-te in munti si stai ascus o vreme sa nu mai stie nimeni de tine!

  2. qi avea dreptate in dqaul in care iei in calcul numai decedatii fara comorbiditati, decedati de cancer sau alte alea, si, intamplator, au testat pozitiv de covid.
   ar fi corect daca s’ar examina post mortem de catre patologi si stabilit cauza exacta a decesului.
   comorbiditate inseaman reis maxim, adica persoane cu un pidior deja dupa cooltz.
   si o gripa, banala, poate agrava si grabi decesul unuia cu risc maxim. au fost cazuri cand s’a murit de cancer si au trimis cadavrul ca de la covid, fara sa fi avut macar un rezultat de testare, numai ca statuse in aceiasi camera cu unul testat pozitiv.
   e clar ca nu este o bulibaseala cauzata de frica ca nu mai pot trata, cum motiveaza ca si minstul nea nelu, ci ca este o decizie politica, care urmareste un scop politic. cel putin la noi si la americani.

  3. Da, dar treaba cu decesele este în strânsă legătura cu procedura care obligă medici, spitalele să declare decedați din cauza covid-19 și pe cei care au murit din alt cauze, adică una este să mori din cauza covid -19 și alta e să mori având și covid-19. Bașca cazurile în care sunt trecuți la decese din cauza covid -19 și cei care nu au avut nicio treabă cu acest virus, adică au murit din cauza altor boli, nu au fost testați pentru că au murit până să fie testați și au fost trecuți la covid-19, cu toate că nici măcar nu aveau făcut vreun test care să dovedească că au fost pozitivi ori negativi.

 2. Nene lasa catelul in pace ,nu a gresit cu nimic .Dupa astia bietul catel va fi inclus la nr asimtomatici si va fi pus in lant ,unde va fi si uitat .
  E greu cu aritmetica zilele astea .Dar sa trecem la oile noastre .Va anunt ca nenea premierul Orban al Romaniei nu celalalt al Ungariei a denuntat mitingul de ieri ca fiind facut cu impilarea Rusiei (DIGI 24,sa n-avem vorbe ca-i din mintea mea anti covit ,scria frumos pe burtiera ) . Pai eu am mai trait asa ceva in 89 ,dar ce sa vezi ,ai de azi strigau la stapinii lor .Unii zbierau sa ne ajute rusii !(ia ghici cine ?) ,ailalti chemau SUA in ajutor ,altii se indreptau spre UK ,cereau ajutorul stapinilor pt a cucerii puterea . Prostii au crapat ,desteptii pe cadavre s-au urcat ,au luat puterea si s-au sfisiat intre ei ,asa pt TV ,in spate si-au dat mina si-au jefuit Romania de tot ce era bun .
  Cu parere de rau mitingul de ieri nu a adunat nr dorit ,sincer Bucuresti doua milioane si jumatate -1000 de oameni .Va dati seama ca la Resita din 50000 de locuitori ,din care 25000 batrini ,n-am reusit sa scot unul . Dar m-am linistit . Romanii nu invata pina nu trage cineva cu ei pe jos ,pina nu-s in mocirla pina-n git .Sa-i vad dupa urmatoarea stare de urgenta ,cind economia ne va face cu mina ,cind jumatate vor fi someri ,iar ailalta jumatate cum zicea Orban tot la digi 24 vor muncii 4 ore pe zi ,ca asa a spus tanti Merkel ,bineinteles ca a uitat sa spuna ca statul german plateste prostalaului alealalte 4 ore . De Romanica n-are de unde . Sa-i vad pe concetatenii mei la iarna ,cind va venii factura la gaze etc .Sa vedem ce-o sa spuna virsta a treia cind statul isi va revizui atitudinea fata de ei si-i va imbarca pt ”marea vacanta”,sa-i vad pe cei care au copii mici si vor fi luati de linga ei ca masa a luat covit si mere la spital ,taicasu zboara la izolare unde i-a pregatit guvernul un loc frumusel si copii ii ia statul . Dupa ce zburati in patru zari vi se confisca bunurile ,inclusiv masina ,le da foc .A. Adica se rahatesc pe munca ta.
  Asta vrea poporul ,atunci asa sa fie . de ce sa ne batem gura ,pt cine ? Pt dragutii carora le place ”capul taiat sabia nu-l taie„? Pt „nu te p…a contra vintului ca te stropesti ”,pt lasa ca-i bine si asa ? Sa-i vad cind au nevoie de spitale ,dar n-au covit ,pe ei i-a lovit ACV-ul ,infarctul ,cancerul ,trebuie sa nasca ,etc ,sa-i vad cind ti se inchide usa in bot : spitalul e covit ,alealalte suport covit .
  Si sa nu uit nenea Orban zice ca daca nu credem in covit suntem cei care vrem sa creasca nr de infectati . Deci care dintre voi bate-ti temenele sa vina covitul peste romanasi?

 3. Bravo, Daniel Roxin, esti un baiat de nadejde !
  Iti multumim pentru atitudine si pentru articole !

 4. Statisticile pot să fie folosite ca armă de manipulare. Este o armă perfidă, care se bazează pe incultura subiecţilor ţintă. Observaţia prezentată de dumneavoastră are un sîmbure de adevăr. Adevărul este însă mult prea departe, este în sfera acţiunilor de diversiune bine gîndite de specialişti. Am să mă opresc la tehnică.
  Pentru a avea o informaţie corectă, comparabilă cu alta similară, trebuie definit „eşantionul reprezentativ” al populaţiei pe care o testezi. Pe acest eşantion reprezentativ se fac teste în condiţii identice, reproductibile. Testele se fac cu mijloace de măsurare verificate metrologic, care pot transmite unitatea de măsură. Incertitudinea de măsurare este stabilită şi declarată pentru metoda de măsurare. Toate informaţiile din mediile publice referitoare la testele PCR arată că nu se ştie precizia acestor teste. Rezultatele „fals pozitive” sînt numai un parametru al incertitudinii acestora şi nimeni nu aminteşte de cele fals negative. Nimeni nu a făcut teste comparative inter-laboratoare, care să poată spune ceva de capabilitatea laboratoarelor care efectuează teste, de incertitudinea metodelor de măsurare.
  Dacă ar exista cineva din societatea civilă care să formuleze plîngere penală împotriva guvernanţilor, există suficiente legi care i-ar ajuta în acest sens.
  Exemplul măsurării temperaturii şi luării deciziilor de a viola drepturile unui cetăţean este demn de luat în seamă. Mijlocul de măsurare nu este verificat metrologic (!!!), deci utilizarea acestuia nu poate fi făcută în luarea unor decizii. Metoda de măsurare nu este una standardizată şi introduce multe variabile întîmplătoare ca: abilităţile operatorului, calificarea operatorului, condiţiile de mediu, condiţiile de pregătire a probei (omul supus încercării) etc. Toţi cei care au suferit în urma unei astfel de măsurători pot să dea în judecată pe cel care a luat decizia împotriva sa. Societatea civilă poate să intenteze proces de intenţie guvernanţilor.
  Înţeleg că medicii sînt fie corupţi, fie laşi, că le este ameninţat statutul şi locul de muncă, înţeleg că presa mare este vîndută, dar avocaţii, unde sînt avocaţii, unde sînt procurorii ?
  Dacă acum nu se face nimic, au să urmeze alte abuzuri, dar la scară mult mai mare.

Sliding Sidebar