Întrebare de baraj pentru autorități: Câți dintre cei tratați pentru Covid-19 mor, de fapt, din cauza TRATAMENTULUI medical care li se aplică?

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. AVETI PERFECTA DREPTATE!! NU MAI TRAIM INTR-O DEMOCRATIE, INTR-O LUME REALA!!! MINCIUNA STA CU REGELE LA MASA!!

 2. Parerea mea, nu exista virus, substanta, testul, este creat statistic, probabilistic sa reactioneze in probabilitate, 90% test negativ 10% test pozitiv, se pot pune si cote exact ca la pariurile sportive:) , din ce cauza, doua motive mari, cresterea populatiei in urmatorii 30,50,100 de ani, iar prin vaccin probabil va scadea fertilitatea, cine nu este sanatos trebuie sa moara, si al doilea motiv este infometarea, prostirea populatiei, si intr-un final vor veni salvatori, ne vor cumpara tara cu totul, iar noi vom fi sclavi lor,nu doar tara noastra ci toate tarile vulnerabile, sinplu din doua una este valabila 100%,sau poate de ce nu amandoua.Nu cred in varianta ca totii medici sunt platiti sa minta daca ai covid sau nu, pur si simplu testeaza si substanta reactioneaza in probabilitate, ce medici stiu ce contine substanta, o i-au ca atare, sa speram ca adevarul iese la iveala, doar cand ma gandesc cum era luna ianuarie totul ok, si dupa 6 luni suntem cu masti pe fata intr-un timp f scurt oare peste un an cum va fi?

 3. V-am urmarit toate documentarele de pe youtube, aveti o logica buna, eu zic sa cereti ceva public autoritatilor, Din ce este facuta substanta din test, testul in sine, cu toata compozitia ei, sa fie facuta public, si poate cineva in lume va demonstra minciuna, pt ca este simplu sa spui au crescut infectarile pe baza unei substante, test, si nimeni nu il controleaza,de aici ne prostestesc zi de zi, vrem publicarea testului exact ca la o racheta spatiala, tot planul

 4. Despre ,,tratament ” : schemele aplicate la noi sunt 4 : KALETRA (extrem de toxic, produs de fapt pt tratarea HIV), REMDESIVIR toxic pt rinichi, produs pt tratarea EBOLA) DEXAMETAZONA (varianta de cortizon,, cum se stie treaba lui e sa scada nivelul de reactie a sistemului imun) si PLAQUENIL (substanta activa hidroxichloroquina , recomandat de prf.Didier Raoult , cel care a obtinut cele mai bune rezultate pe plan mondial , mortalitate de doar 0,5% din numar de pacienti infectati si tratati la IHU Marseille) Plaquenil-ul e f ieftin (deci complet neprofitabil) si fara reactii adverse – prescris de 4,5 miliarde de ori in ultimii 60 de ani. Kaletra si remdesivir sunt medicamente scumpe, relativ noi si insuficient testate. gasiti prospectul Kaletra (reactiile adverse sunt devastatoare si, cel mai rau este ca nu apare specificatia ca sunt reversibile la incetarea tratamentului) aici :https://ec.europa.eu/health/documents/community-register/2012/20121025124748/anx_124748_ro.pdf . Sper sa nu dispara si asta, o sa vedeti . Aici aveti audierea de trei ore a prof. Raoult in l’Assemble nationale (camera deputatilor in Franta) :https://www.youtube.com/watch?v=K71LcQDnlOg. Acest om spune clar ca remdesivir si kaletra sunt molecule noi, insuficient testate, scumpe si cu reactii toxice ,,importante” si ca motivul promovarii lor acerbe in Europa si in Franta este un conflict de interese si un lobby facut cu indarjire de slugile politice si medicale ale laboratoarelor Gilead . Vocea dvs., d-le Daniel Roxin, e mult mai puternica decat a mea ; va rog, cercetati aceste lucruri, faceti-le publice, oamenii habar n-au, bietul om ajuns infricosat la maxim in spital, chiar daca e ,,asimptomatic ” ajunge sa-nghita orice i se da. E inspaimantator ce se intampla, nedemn,o mizerie incredibila . Didier raoult a fost audiat in 24 iunie; in 7 iulie a fost schimbat guvernul in Franta; o fi intamplator ?

  1. Cei internati au dreptul sa refuze un tratament anume, si sa aleaga din aceste variante pe cea preferata?

 5. Vrem dovada stiintifica a existentei acestui virus,vrem sa vedem diferenta intre corona virus care provoaca raceala si Covid-19……in rest sunt doar rahaturi

 6. A propos de Kaletra, (e atat de toxic ca se vomita de la el ”si de 50 de
  ori pe zi”) tratamente, conditiile de spital, izolare si ”asimptomaticii trebuie tratati si nu infectatii”, iata cine va va lamuri, o mama (internata impreuna cu bebelusul ei in spitalul din Iasi). Mama descrie …iadul.
  Nu va faceti iluzii, nu presa pe care o cunoasteti face dezvaluirile mamei ci Activenews un site de presa finantat din donatiile cetatenilor. Restul presei si-a vandut meseria, cinstea si sufletul. Tuturor jurnallistelor si jurnalistilor le doresc copii, cat de repede si cat de multi. Si sa taca in continuare, asa cum au tacut si la legea carantinarii si cand vor veni si legile celelalte care sunt pe teava: legea vaccinarii obligatorii, aplicarea legii educatiei sexuale la prescolari, legea ciparii, legea politiei române, legea hibridizarii om/robot. Probabil, daca se vor pune pe treaba acum, in 2030 cand vor fi toate implementate, copiii lor vor avea 9 anisori. Sper sa faca osanza mare cu banii pe care i-au luat si pe care ii vor mai lua si sa le tina de cald pana la Legea digitalizarii globale. Ce vor da la schimb ca sa scape? Bani? Iar informatiile pe care le vor detine, sa stea linistiti, nu vor mai face nicio ceapa degerata. Vor fi la liber si nimenii nu va mai putea sa uzeze de ele.

 7. Va rog sa cititi acest material care arata foarte clar marsavia acestor indivizi care sunt la ‘butoanele’ Romaniei si nu numai:

  5G Technology and induction of coronavirus in skin cells

  Abstract (16 iulie 2020)
  In this research, we show that 5G millimeter waves could be absorbed by dermatologic cells acting like antennas, transferred to other cells and play the main role in producing Coronaviruses in biological cells. DNA is built from charged electrons and atoms and has an inductor-like structure. This structure could be divided into linear, toroid and round inductors. Inductors interact with external electromagnetic waves, move and produce some extra waves within the cells. The shapes of these waves are similar to shapes of hexagonal and pentagonal bases of their DNA source. These waves produce some holes in liquids within the nucleus. To fill these holes, some extra hexagonal and pentagonal bases are produced. These bases could join to each other and form virus-like structures such as Coronavirus. To produce these viruses within a cell, it is necessary that the wavelength of external waves be shorter than the size of the cell. Thus 5G millimeter waves could be good candidates for applying in constructing virus-like structures such as Coronaviruses (COVID-19) within cells.

  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32668870/

  Just think: if the ‘miraculous’ vaccine is implemented we will have the second ‘Spanish flu’

  P.S.: Aaa…. Ati gasit ‘pozitivi’ si/sau asimptomatici ?! Ce chestie! Sunteti niste genii! Pacat ca nu o sa mai aiba nimeni motive sa va ridice o statuie….

 8. Consimt si eu la.cele.scrise mai sus. Adaug o intrebare care imi rasuna tot mai clar. De ce nimeni.nu spune.nimic despre tratament? Nici pacientii nici medicii. Totul.este dibios caci nu asa.se comporta oamenii care ajung la.spital..

 9. Pe certificatul de deces există mai multe rubrici. Nu se trece numai infecția cu Covid 19. Dacă moare de infarct miocardic acest dg este primul apoi boala cardiacă preexistenta și pe urmă alte condiții patologice asociate inclusiv infecția cu Covid 19. Dacă însă decedeaza o persoană fără comorbiditati preexistente cu infecție Covid 19 atunci se începe cu dg insuficiență respiratorie prin pneumonie + – tulburări coagulare etc. Manipulările ulterioare ale statisticienilor sunt o altă problemă. Neefectuarea de autopsii nici măcar la cei fără comorbiditati serioase și bine documentate în centre unde se pot lua efectiv toate măsurile de protecție împotriva răspândirii virusului o consider o greșeală generată de ingerinta politicului ca răspuns la isteria colectivă generată de mass-media.

 10. Înselatoria covid de acum se desfasoara dupa aceesi reteta ca a hiv-sida, adica: TEST (cu relevanta falsa) + COMORBIDITATI + TRATAMENT (toxic) pentru ce a aratat testul (adica o himera) si nu pentru morbiditatile reale de care sufera pacientul.

Sliding Sidebar