ISIS a atacat Parisul: peste 150 de morți. Mai primim musulmani în România, pe cote obligatorii?

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Mare pacat ca mor oameni nevinovati dar oare nu ar fi bine sa vedem problema de la radacina ei si nu doar tulpina, crengile frunzele si fructul.
  Ramin surprins de ce vorbeste lumea la televizor,si in general pe strada, asta pentru ca privim prea putin inapoi si nu vedem ca de mii de ani a fost semanata ura, invidia, ignoranta ce pentru o bucata buna de timp a adus foloase materiale si in special putere unor organizatii si sustinatorii acestora ce actioneaza sub numele binelui care in realitate au urmarit cu totul altceva..
  Sper ca va veni ziua in care fiecare sa culeaga ce a semanat dar pina atunci ar fi bine sa veghem sa nu mai moara oameni nevinovati si sa nu mai dam apa la moara criminalilor prin actiunile noastre cotidiene, uneori chiar fara sa ne dam seama.
  Numai aprinzind lumina se vede adevaratul inamic!

 2. Salutare,

  O za ziceti ca sunt nebun si nu imi pasa…dar nu este chiar asa. Stiti ce ne lipseste ? Imaginea de ansamblu…O sa va dau un exemplu ca sa vedeti ca nu vorbesc prostii : 9/11 Septembrie…Turnurile Gemene…in urmatoarea luna s-a inasprit securitatea si viata privata a devenit in proportie de 70% controlata + razboiul din Irak.. Aceeasi treaba se incearca si in Europa…de ce nu au loc atentate si la Berlin, Viena, Madrid, Londra, etc ? Pentru ca in Paris s-a creat un precedent cu fostul „atentat” de la fituica aia rasista. Si vorba romanului – bate fierul cat e cald….
  Ma doare sufletul sa vad ca si romanii sunt antrenati in acest joc murdar – acela in care autoritatile isi omoara proprii cetateni – peste un timp va iesi la ivela ca si ceea ce s-a intamplat la clubul „Colectiv ” a fost premeditat.
  Am luat vreo zece tipuri de burete (1 mp de fiecare) de toate natiile si le-am dat foc – niciunul nu ia foc la viteza cu care a luat foc in acel club. Deci, se pare ca s-a folosit un accelerator inodor pentru nimeni nu a simtit miros de orice natura.
  Dragi Romani, suntem pe cale sa devenim si noi goi de viata privata. Televiziunile iti baga in cap ca traiesti intr-o continua insecuritate si guvernul va lua masurile pentru a te inchide intr-o inchisoare virtuala.
  In acest fel se justifica un razboi inutil – de fapt perfect valabil pentru resursele in scadere a Pamantului. Va rog sa aveti rabdare – faptul ca inca nu s-au suit calare pe noi pentru Rosia Montana este faptul ca sunt rusii pe aproape si nici americanii, nici eurpoenii nu au tupeul sa ii calce pe coada in fieful lor. Suntem momentan o bogatie pusa deoparte pentru a fi scoasa la negocieri intre marile puteri cand sferele de influenta se vor fi impartit.
  Iohanis (imi este rusina ca l-am votat) – face jocul celor de la Berlin si va incerca sa atraga investii in Transilvania si numai acolo. Restul tarii va fi lasata in paragina cum au facut si cei dinaintea lor. Basarabia vrea unirea – Iohanis nani, nani….
  Vom vedea ce va urma – dar ceva bun sigur nu….Ne meritam soarta..

  Sa fim Romani…numai de bine.

  1. Ai o mare dreptate tot ce spui ”Cel ce crede” cred insa ca ai nostri nu au asa mare IGNORANTA ca acestia din Noul Babyllon , sunt convins totusi ca in present datorita faptului a starii sociale al cetateanului nostru ,de aici se trage nenumarate neajunsuri in care ne aflam azi , sa ii dam la o parte pe aceasta mica patura care prin fapte necinstite au ajuns unde sunt azi si care ne vind Patria la Straini de prin toata lumea pentru bunastarea lor personala , ei bine va fi putin greu pentru ai nostri cetateni pina cind se va debarasa intr-un mod sau altul de aceste LEPRE actuale care azi din prostie mai avem si un vierme de presedinte care inca face jocul celor din afara granitei .

 3. Celcecrede ai dreptate iar vinovatii principali sintem noi cu totii.
  Nu vedem ca televiziunile sint doar un circ mediatic.
  Nu vedem ca telviziunile sint create doar pentru inbogatirea citorva prin indobitocirea maselor.
  Nu vedem ca actuala stiinta este doar in folosul celor bogati
  Nu vedem ca pacea se face prin razboi
  Nu vedem ca de unii morti se vorbeste prea mult iar de altii deloc
  Vinovati sintem pentru ca nu avem curajul sa ne dezbracam de hainele ignorantei.

 4. nu am citit tot articolul insa mi se pare aiurea sa spui „ISIS a atacat Parisul” si sa asimilez acest nume cu niste teroristi chiar daca acestia s-au demunit asa, Isis fiind in mitologia greaca numele unei zeite. Denumirea de terorist e de-ajuns pentru toti!

 5. Salutare…
  Revin cu o completare la comentariul meu din data de 16.11.2015 .
  In Franta s-a instaurat Legea Martiala ? Daaaaaa.
  A primit Franta o bucata din Siria ? Daaaaaa.
  Si-a UCIS proprii cetateni cum fac americanii ca sa justifice un razboi ? Daaaaaaaa
  Am avut dreptate ?
  Tot circul mediatic – spre asta a dus.
  Sunt dezamagit de faptul ca au murit oameni nevinovati pentru interesele elitei.
  Sunt frustat ca nu avem coloana vertebrala.
  Sunt suparat ca vin altii sa ne faca noua dreptate.
  Ca ne distrug traditiile. Ca ne trimit la dracu-n praznic sa murim pentru …ceva ce nici nu conteaza pentru noi. Ca suntem sclavi in propria noastra tara. Ca a te numi Roman – a devenit un lux. Ca Romanii trebuie sa dispara ca sa puna mana pe bogatiile acestui pamant. Ca am devenit cobaii elitei mondiale.
  Ca Decebal, Burebista, Stefan, Mihai, Vlad, Brancoveanu au murit ca noi sa fim nemuritori. Ca spiritul nostru sa fie liber. Ca sa stam lipiti de acest Pamant si sa-l ascultam si sa-l iubim. Si sa nu ne temen ca vom disparea in fumul istoriei.
  Cati dintre Romanii de azi se mai simt DACI, mai cred in Zamolxe si in Nemurire ?

  Daniel – nu te limita numai la a expune niste evenimente usor comentate. Esti jurnalist, esti bun, dar vino cu pareri, chiar si personale. De asta sunt comentariile – ca din articolul tau si comentariile noastre va iesi o parte de adevar.

  Sa fim Romani…numai debine.

Sliding Sidebar