Îți vine să crezi că e posibil? Un deputat UDMR cu cetățenie UNGARĂ controlează activitatea SRI și are acces la documente clasificate privind securitatea României

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Asta este nimic, sunt din interior care lucrează pentru ruși sunt extrasenzoriali învățați la noi care lucrează pentru alții, deci cine și pentru cine lucrează acești patrioți?

 2. Domnule Daniel Roxin ce este atat de deplasat? Chiar ati inebunit cu totii? Pai presedintele Romanie ce este? Neamt,nu? Eduard Helving ce este ? Ludovic Orban Ce este? Laura codruta Kovesi ce este?Romania la ora actuala este controlata de altii si tu te miri ?

  1. Chiar nu faci diferenta intre un neamt sau ungur, cetateni romani, si un ungur care este si cetatean al Ungarie? Unul care verifica activitatea serviciului de informatii al Romaniei, declarandu-si oficial fidelitatea (prin cetatenia ungara) fata de o tara cu revendicari teritoriale asupra Romaniei?

   1. Dar de unul care este presedintele României și care are și cetațenie germană ai auzit ????pe nume Iohanis ???despre el ce părere ai ?

    1. Sigur are aceeași părere ca și tine. Iohanis are alte interese decât cele teritoriale ale viperelor udmr-iste.

    2. Draguta, prestedintele Romaniei nu are cetatenie germana !!! Mai „sapa” si nu vorbi fara sa te documentezi !!!

    3. PREZENTUL CONTINUU, CĂCI CU ADEVĂRAT EXISTĂ ACEST DUMNEZEIESC PREZENT CONTINUU, NI-L ARATĂ PE SFÂNTUL ȘI MARELE MUCENIC MĂRTUTISITOR ȘI APĂRĂTOR AL LOMBII ROMÂNE, MIHAIL EMINESCU, CEL „VACCINAT” CU MERCUR SPRE A-L ADUCE LA DEMENȚA SIFILITICILOR, ASTFEL CĂUTÂND A-I DISTRUGE ȘI IMAGINEA DEOSEBITĂ DIN INIMA ROMÂNILOR, PENTRU A SE FI LUPTAT PÂNĂ LA ULTIMA SUFLARE, CU PREȚUL VIEȚII, PENTRU REFACEREA UNITĂȚII NOASTRE SPIRITUALE, TERITORIALE NAȚIONALE, PRIN REFACEREA ROMÂNIEI AȘA CUM A LĂSAT-O DUMNEZEU, DAR ȘI CONTRA CELOR CE ERAU LA CÂRMA ȚĂRII CA ROMÂNI CU NUME ROMÂNESC, DAR VENIȚI DINTR-ALTE ȚERI STREINE, SUB NUME TĂITAT ÎMPREJUR! CUM A FOST LAPIDAT? ÎN CHIP RITUALIC! CINE A FOST CĂLĂUL? UN VENETIC CAM PERCIUNAT! UNDE, CÂND ȘI CUM L-A LAPIDAT?… ÎN CURTEA AZILULUI DE NEBUNI SOCOLA, PE CÂND ÎNCEPUSE A CÂNTA ULTIMA-I CHEMARE: „DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE”! LAPIDAT NU CU O SIMPLĂ PIATRĂ, CI CU O CĂRĂMIDĂ ÎNFĂȘURATĂ ÎN ZIARUL „TIMPUL”! A SE VEDEA SEMNIFICAȚIA CĂRĂMOZII, LA SFÂNTUL IERARH SPIRIDON! AUTOPSIA ULTERIOARĂ A FOST FĂCUT A FI IMPOSIBIL DE REALUZAT, LEGISTUL „UITÂND” CÂT TIMP A IEȘIT DIN LABORATOR, CREIERUL LUI EMINESCU DIMPREUNĂ CU PISICA PREFERATĂ ADOCTORULUI! EMINESCU A LUPTAT NU CONTRA UNOR PERSOANE, CI CONTRA COZILOR DE TOPOR EVREIEȘTI, UNGARE, KHAZARE, ETC. DIN FRUNTEA ȚĂRII! CĂ NU A AVUT CEVA PERSONAL CU PEESOANE DE ALT SÂNGE, O DOVEDESC RELAȚIILE DEOSEBITE, SPRIJINUL ȘI ATITUDINEA REGINEI ROMÂNIEI FAȚĂ DE EMINESCU. CARE A PLĂTIT AIDOMA CELUILALT MARE SFÂNT VOIEVOD NECANONIZAT, A CĂRUI CANONIZARE O REFUZĂ ALTE PERSOANE. ESTE VORBA DESPRE MIHAIL PĂTRAȘCU VOIEVOD.

 3. Trădătorii de neam și țară, politrucii iresponsabili contribuie pas cu pas la dezmembrarea României. Totul pentru bani, control și putere. A face politică în această țară este cea mai bună scuză pentru a fura în haită, iar partidele politice sunt cele mai organizate structuri mafiote. Conștiință patriotică nu există. Este necesar un examen psihologic, de bun simț, pentru toți cei care ocupă fotoliile în Parlamentul României.

 4. De la vestita revolutie romana,ma intreb tot timpul unde s-a pierdut demnitatea nationala.De ce le este frica politicienilor romani sa isi apare tara si integritatea nationala.Este trist ca nu vad mai departe de propiile lor interese,meschine de fapt.Nationalismul si patriotismul,sunt notiuni reinterprete astazi in functie de interesele celor care nu isi iubesc locul unde s-au nascut ei si stramosii lor.De fapt sunt necesare unui popor echilibrat,care priveste spre un viitor demn,care nu este fanatic ci numai doritor de pace,care sa isi pastreze si sa perpetueze traditiile.Nu am nimic impotriva sa colaborez cu concetatenii mei indiferent de etnie,dar ma doare sa stiu in pozitii cheie,ca persoane care nu apartin tarii sunt numite sa ia decizii care ar putea pune in pericol tot ce avem.Este rusinos ca se complac in aceasta situatie,aproape toti parlamentarii,chiar si o parte a intelectualilor romani,care nu au taria sa prezinte realitatea.

 5. Dacă este si cetatean român si membru al parlamentului RO poate, precum vezi, si e ok.
  Avem prim-ministru ungur si presedinte neamț. Si seful SRI e neamț. Si apoi suntem aliati – strategici- cu Ungaria in NATO si UE incat daca ne ataca cineva chiar si ungurii vor putea sa intre cu trupe sa ne apere !
  In Ardeal sunt multi cu cetatenie si maghiara, chiar si romani, si se bucura enorm ca pot vizita fara viza, cu pasaport unguresc, SUA. Observi cum ne poartă grije aliatul strategic american in timp ce noi ne plangem de rusi.
  Crezi ca Base nu era agent al unei mari puteri chiar si fara sa aibe cetatenie straina!

 6. Gunoaiele politice ajung la pubelă doar atunci când Românii vor să facă curățenie de-adevăreatelea !!!

 7. În constituție sau în regulamentul parlamentului ar trebui menționat ca din comisii nu ar trebui sa facă parte parlamentari cu dubla cetățenie. Ca și cu afacerile demnitarilor ar putea fi conflict de interese.

Sliding Sidebar