Joe Biden promite că în prima sa zi în funcția de președinte al SUA va da acces transexualilor în băile și vestiarele comune ale școlilor

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

 1. Ce babilonie! In loc sa fie tratati gratuit de psihiatri specializati si convinsi sa se admita asa cum i-au nascut mamele lor, sunt incurajati spre anormalitate.
  Asemenea ciudatenii nu fac decat sa distruga vechi si solide reguli, pe care omenirea si le-a creat in urma experientei multimilenare.
  Parca vad cum derbedeii se vor strecura in zona destinata fetelor, pretinzand ca sunt fete. Sau politicieni declarandu-se femei, ca sa ocupe locurile mai putin disputate, rezervate femeilor. (Fiindca exista inca o aiureala, fixarea unui procent de femei in diverse institutii)

 2. Biden vine si cu alte idei (de fapt idei in reluare din era Obama, cand el era vicepresedinte) – acordarea de statut legal de rezidenta pentru milioane de imigranti ilegali, deja aflati in USA, si pentru alte milioane care vor veni – https://www.latimes.com/california/story/2021-01-15/biden-to-send-congress-bill-to-legalize-11-million-immigrants-who-lack-documentation
  Asta in conditiile in care somajul creste, iar datoria publica atinge valori istorice, depasind deja PIB-ul anual si apropiindu-se incet dar sigur de 30 trilioane de USD (30.000 de miliarde) – https://www.visualcapitalist.com/americas-debt-27-trillion-and-counting/
  „American dream” !?

 3. Le frica de moarte de a doua venire a lui Hristos si ei stiu ca nu au cale de scapare. De aceea si induc toate aberatiile posibile si starile negative in populatie – pentru a intarzia fenomenul si ca sa atraga din haos spirite ale intunericului care se hranesc cu emotii negative si confuzie. Trezirea este inevitabila si ei actioneaza ca prostul care isi da seama ca nu are sanse dar mai face victime si produce suferinta in jurul sau, crezand ca are ceva de castigat din asta. Sau, cu alte cuvinte, vor sa traga cat mai multi in iadul lor pentru ca simt ca le fuge Universul printre degete. Sunt lasati sa faca asta ca sa se vada cine, ce si cum este. Acum 2000 de ani Iisus a spus „iarta-i Doamne ca ei nu stiu ce fac”… Si multi nici acum nu stiu ce fac. Cine este impotriva lui Dumnezeu este si impotriva diavolului. Diavolul va judeca raul iar acolo nu este nici un fel de mila. Li se va spune „ai avut ocazia sa te indrepti si acum, in al 12-lea ceas”. De aceea se si numeste Ispititorul, iar el va spune „am fost aici ca sa cresti. Nu te-am obligat sa vi de partea mea. A fost decizia ta sa alegi raul”

 4. Si in plus la cele comentate mai sus, va dati seama si ce vectori puternici de imagine vor avea pentru miscarea LGBT daca vor detine poziții de podium in majoritatea sporturilor ?!

Sliding Sidebar