Joe Biden s-a PRĂBUȘIT. A recunoscut că este doar o MARIONETĂ. (Video cu declarația lui stupefiantă)

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Personal. cred ca „RETRAGEREA” trupelor americane din Afganistan exste o actiune inteleapta care da semnalul „SFARSITULUI COLONIALISMULUI” si al AMESTECULUI „Marilor Putori” -vinovate de crime si sclavie pentru care nu au platit inca -in treburile altor state!
  Sper ca aceasta actiune a Statelor Unite va continua cu „RETRAGEREA” totala a ” trupelor de ocupatie” si din Romania iar Tara noastra va reveni la Serviciul Militar obligatoriu si isi va reactiva Industria de Aparare si a Institutelor de Cercetari Nucleare pas necesar pentru „REINTREGIRE, SUVERANITATE SI INDEPENDENTA ROMANIEI’!
  Pentru omenire mult mai periculos decat terorismul islamic este „terorismul de stat” practicat cu precadere de Israel si si USA alaturi de TERORISMUL FINANCIAR practicat de multinationale!
  Consider total nepotrivita si exagerata asocierea dintre neomarxisti si libertatile sexuale si fanatic religioase! OMENIREA ARE NEVOIE DE O SOCIETATE ECHITABILA BAZATA PE MUNCA SI VALORI SI NU PE O SOCIETATE BAZATA PE URA GENERATA DE „LIBERTATE” SI „LIBERTATI” PE CRIME PE RAZBOAIE SI PE „FILOZOFII” MAI MULT SAU MAI PUTIN RELIGIOASE!
  Sper ca se va pune capat si „blocurilor militare” si „religiilor de imbecilizare” si odata cu ele si a „divinitatilor” care au generat cruciadele, inchizitia si „noaptea Sfantului Bartolomeu”!
  Sper ca va incepe ERA unor relatii cu adevarat umane si civilizate si intre indivizi si intre popoare! care, individual, nu au decat sa creada in ce vor dar la ei / ele acasa si doar intre cei patru pereti!
  TOTI CEI CARE DEPLANG RETRAGEREA TRUPELOR AMERICANE DIN AFGANIZTAN -CAND AR TREBUI SA FIE RETRASE DIN TOATA LUMEA – SUNT REDUSI MINTAL! DEMNI DE MILA SI DEZGUST!

Sliding Sidebar