Jurnalistul Mirel Curea dezvăluie manevra pe care o fac autoritățile pentru a obține un număr mare de infectați la teste: „Testările NU se fac comunitar, ci țintit, doar în grupele de risc!”

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Mirel ciurea are probleme de intelegere a asritmeticii de clasa a 4-a !
  In toata perioada epidemiei s-au testat gruprlr de risc , pentru ca suntem prea saraci pentru a face testare de masa.

  si , daca au iesit testele pozitiva la grupe de risc , il intreb pe acest ” matematician ” , cum puteau sa scada cazurile per global ????

  Au iesit la iveala tot felul de savanti

  1. Daca suntem saraci nu inseamna ca trebuie sa fim si prosti. Ca sa afli cum stai cu prezenta bolii in masa populatiei, sarac fiind, testezi un esantion reprezentativ, nicidecum doar grupurile de risc, pentru ca atunci bineinteles ca obtii un procent foarte mare.

   Eu cred ca in mod special se procedeaza asa si anume pentru a se da o lovitura de stat hibrida la adresa statului de drept si a se impune o dictatura sub pretextul urgentei medicale.

    1. Cand ai un stat „condus” de catre o clasa politica cu o credibilitate de sub 20%, cand ai un sistem sanitar criminal de corupt, cand ai surse alternative de informare consistente si credibile, cand, basca, guvernul isi da cu stangul in dreptul la fiecare pas si cand poporul român nu este vreun trib de salbatici care nu cunosc roata, cele „doua gaini de pe pajiste” devin un artificiu retoric contextualizat fortat care denota fie un contact precar cu realitatea, fie o oarecare doza lipsa de onestitate.

 2. Rezultatele testarii doar in grupurile de risc nu sunt reprezentative pentru intreaga populatie. Altfel spus iei de deasupra spuma si pretinzi ca tot paharul contine doar spuma fara sa investighezi restul de continut din pahar.

 3. e simplu, testarile au iesit pozitiv la grupele de risc pentru ca acolo este risculcontaminarii mult mai mare si deci normal sa apara mai multe teste pozitive. Daca insa s-ar face testarea pe toate grupele de risc atunci media testelor pozitive ar fi mult mai mica.

 4. Interesant este și ce fel de teste se aplică (termen scurt/termen lung)…și aici este o portiță de manipulare. Trebuie consultat un specialist. Eu știu informația de la un cadru medical, da nu sunt specialist…

 5. (Ce testează ei acum sunt persoanele din grupele de risc:
  9. Persoane instituționalizate asimptomatice – de 2 ori pe lună;
  10.Personalul de îngrijire din centre rezidențiale – de 2 ori pe lună”
  Persoane vaccinate antigripal și care ies pozitive la aceste teste !!!!)

 6. Evident Daniel Roxin, întunecatti de sorginte marxistă au produs în laboratoarele din China şi apoi au eliberat DELIBERAT un virus puţin mai periculos ca cel gripal sezonier, iar politicienii marionetă cu ajutorul indispensabil al MEDICIILOR din OMS, ministerele naţionale şi din spitalele COVID(MEDICII = o nouă “clasă” profesională care-şi arată caracterul josnic şi complicitatea la crimă!) au acţionat conform agendei de instaturarea a haosului în lume, pe ruinele căruia marxiştii vor să apară ca şi slavatorii lumii implementând în sfârşit, după aprox. 240 de ani de eforturi, marxismul-comunismul şi KONTROLUL ABSOLUT la nivel global prin monitorizare drastică, cipare şi vaccinare obligatorie.
  Pentru a justifica starea de necesitate prin care ni se anulează o mulţime de drepturi fundamentale este imperios necesară declararea unei pandemii, iar pt. declararea unei pandemii este imperios necesar un anumit număr de bolnavi, iar pt. declararea numărului de bolnavi necesari DICTATURII MEDICALE este nevoie de bolnavi şi decese inventate sau fals atribuite. Şi binenţeles pt. asta este nevoie de mass-media care pe principiul picăturii chinezeşti să răspândească ştiinţific panica şi minciuna pandemiei””.
  Deci interesul marxiştilor este ca numărul de infectaţi, bolnavi şi decedaţi de COVID să fie cât mai mare(în acte). Se va acţiona în consecinţă până în pânzele albe…

Sliding Sidebar