Legendele Hispanice spun că GETO DACII sunt strămoșii Regilor Spanioli

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Alexandru Busoiceanu, un valoros profesor, menționat cu admirație și de Cioran, a cărui re-descoperire este importantă. Felicitări pentru articol!

 2. Bravos Roxine…

  Multe nații se trag din acest areal dacic
  Și multe sunt de descoperit
  Dar multe au dispărut
  Oare de ce?
  Cine are interes că Istoria adevărată a Dacilor sa fie ascunsă?

 3. Bunaziua
  Sunt in Madrid si imi doresc foarte tare sa vizitez ceva in legatura cu dacii in imprejurimi .
  Multumesc frumos !

 4. Salutare,

  Ca sa scriu si eu ceva : mentionez ca la muzeul de istorie din Amsterdam se afla o caciula de tarabostes…cu dungi portocalii si negre (sper sa nu ma insel)…si scria dedesubt ca s-a descoperit intr-un mormant foarte vechi pe teritoriul Olandei…trebuie mers acolo si vazut. Cred ca am facut peste 50 poze acelei cusme…se uitau olandezii la mine ca la urs…dar eram mandru ca sunt DAC…vroiam sa le spun la toti ca aici este o bucatica din mine si din poporul meu.

  Pentru Adrian Marinescu : am fost in Barcelona…si am urcat cu liftul in columna lui Columb…Am ramas SOCAT ca liftierul (spaniol) dupa ce m-a intrebat de unde sunt, mi-a spus intr-o romana perfecta cuvinte gen mamaliga, branza, etc….I-am spus ca regii catalani isi revendicau descendenta dacica si mi-a raspuns mandru : STIU…ASA SUNT TOTI CATALANII…AVEM RADACINI COMUNE.

 5. Bună ziua, d-le Roxin.
  .
  Stiind că sunteti patriot dar mai ales pasionat al istoriei străvechi al acestor meleaguri, cred că sunteți cea mai potrivită persoană pentru a critica constructiv un articol pe această temă scris de mine în urmă cu câteva zile, care face stabilește legături extrem de interesante între diferite lucrări științifice recunoscute pe plan mondial și aparent fără legătură, finalul articolului demonstrând însă că dacă aceste lucrări sunt valabile, spațiul carpato-danubiano-pontic este de facto leagănul civilizatiei si culturii umane.
  .
  Vă rog sa-mi comunicati cum pot să fac să ajungă articolul (format pdf) în posesia Dvs.
  .
  Cu respect și deosebită considerație,
  .
  Iuliu Ciupe-Vaida
  email iuliu.ciupe.vaida@gmail.com

Sliding Sidebar