Lingvista spaniolă Carme Huertas le strică jucăria latinopaților. Iată ce a declarat într-un interviu recent despre ROMANIZAREA GETO-DACILOR…

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Cum văd și gindesc pot să spun că latina a fost introdusă doar de la biserică , cum a-ți menționat pentru a fi controlați și manipulați ! Preoți aveau multă putere , ei decideau cine are dreptate și cine nu , cine să trăiască sau cine să fie ucis! A făcut o spălare a creierului !Ei au inventat că există vrăjitoare pentru a fi omorâte in foc ! Totul planificat de preoți !

  2. Este fascinant sa auzi cercetarile lui Daniel Roxin despre limbile iberice si celtice si ca ne-a ajutat sa ne accesam trecutul lingvistic si sa ne regandim teoria asa-numitei romanizari. Stau cu ochii pe ce mai scrie despre limba romana si sunt incantata sa invat si sa descopar noi lucruri!

  3. Va urmaresc de multa vreme si apreciez eforturile dumneavoastra in a elucida originile poporului proto-român si a limbii romanesti. Referitor la un material mai vechi realizat chiar de dumneavoastra in legatura cu manuscrisul stravechi din Mongolia despre daci, va rog sa urmariti si materialul asta: https://www.youtube.com/watch?v=OvjCUKaPAhA Ar fi interesant sa elucidati si originile poporului maghiar: este acest popor sinonim cu poporul khazar? Sunt prea multe „coincidente” legate de aparitia si prezenta acestor doua popoare in Europa inca de la inceputurile evului mediu. Nu se stie mai nimic despre originile lor reale, insa se cunosc bine masinismele lor sinistre pentru a ocupa teritorii, a falsifica istorii si a decima/inrobi/corci popoarele cotropite pentru a li se sterge identitatea din memoria colectiva. Si inca ceva, cine i-a adus pe tigani in Europa (si cu ce scop real)? Studiile de specialitate spun ca n-au venit singuri de capul lor, ci acompaniati si chiar ajutati de rutele armatelor otomane din teritoriile cucerite din Asia Mica. Cred ca ar ajuta foarte mult ca toate aceste elucidari sa fie facute concomitent pentru a separa poporul nostru european de alte popoare migratoare non-europene.

Sliding Sidebar