Lingviștii unguri aruncă în aer Academia Română. DEZVĂLUIRI

Distribuie


Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. am visat azi ca se nascuse un dragon alb pentru omenire si Arcasul voia sa- l omoare,insa eu trebuia sa-l pazesc..poate fi zapada care intarzie sa vina sau un destin al omenirii in fata caruia toate conspiratiile sint copilarii…intre timp mai zburau niste dragoni cenusii pe cer… niste lucruri se trezesc nu meritocratia..dupa cum iti spuneam Vechii zei vor invinge, nu iluminatii nici protocoalele Sionului si in aceasta lupta voi sprijini poporul asta indiferent cine va trebui sa dispara…ceea ce se intampla in lume parca e rasplata pamantului pemtru cei care cred ca tehnologia este totul si poate invinge orice…trebuie retinut ca omul si toti aliatii lui pociti pot invinsi oricand de energia universului mai ales prin insasi trufia lor daca nu sint constienti de puterea lucrurilor nevazute din jurul nostru

  2. Atata timp cat posturile de conducere vor fi conduse de ETNICI STRAINI asa se va intampla cu aceasta tara. Va fi roasa de carii .

  3. Consider că nu este vorba de niciun împrumut. Pur și simplu populația, obligată să vorbească ungurește, și-a păstrat aceste cuvinte din limba maternă.

Sliding Sidebar