Lista minciunilor cu care populația a fost convinsă să se wacksinneze… Aproape nimic din ce au spus nu s-a susținut!

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Așa este, ăsta-i adevărul, dar mulți dintre băștinașii acestor meleaguri nu înțeleg, pentru că au creierele stropite cu agheasmă în care sa pus mătrăgună. Drojdierii stau la birt, cu ajutoare de la primării, iar țațele de la periferie, care ocolesc apa și săpunul, stau la telenovele. Deci turma este ușor de mânat, nu trebuie să ne mai mirăm..!!

 2. Totul este un test: ritualul stupid al acoperirii feței, propagarea fricii de ceva inexistent, promovarea unei pseudo-stiinte de care orice copil normal isi da seama ca e o farsa etc., pentru a se vedea nivelul de inteligenta naturala a omenirii. Este un examen. Inteligenta artificiala e dupa colt, pregatita sa ia locul inteligentei naturale pentru a transforma omul intr-un simplu obiect (casnic). Asta este rezumatul complet al vremii de acum.

  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8580522/#__ffn_sectitle

  „Evidence for a connection between coronavirus disease-19 and exposure to radiofrequency radiation from wireless communications including 5G”

  PS: pentru cine nu intelege cum sta treaba, se merge pe cel putin doua planuri:

  1. Implementarea 5G (sau mai mult). Pentru a masca intentiile, au inventat „pandemia” de covid care, in realitate, ascunde efectele radiatiilor in „simptomele covid”…

  2. Inocularea populatiei cu tehnologie nano care se conecteaza la sistemul nervos uman, pentru ca individul sa devina un simplu device in slujba AI. Pentru asta se folosesc de frica de covid indusa pentru ca populatia sa se duca de buna voie la inoculare, nestiind ce face.

Sliding Sidebar