Lovitura de stat din SUA – Cel puțin 11.000 de rapoarte de fraudă electorală, în investigație, până acum

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. „Acestea sunt cele mai importante alegeri din viața noastră.” Acest slogan a fost repetat de toți președinții și politicienii americani începând cu Primul război mondial.
  Lovitura de stat împotriva Americii a fost dată de Globaliști în 1912, iar scufundarea Americii a început odată cu scufundarea Titanicului.
  Globaliștii vor război civil. Războaiele și suferința sunt o afacere foate profitabila pentru globaliști.
  Acest lucru se pregătește de mult timp.
  Președintele Trump va câștiga în instanță, iar clownul Biden va fi trimis acasă. Exact ce le trebuie Democraților pentru a declanșa războiul civil. Restul este doar o mascaradă „democratică”.

  1. Se prea poate sa ai dreptate. Oricum ar fi, fiara nu se va opri, fie ca pierde, fie ca castiga. Ura este la apogeu. Noi nu putem decat sa ne rugam. Straini, prieteni sau chiar rude ne urasc, asa au fost programati. Chiar si persoanele la care nu te asteptai, sunt gata sa te puna la zid, asa in stil comunist indoctrinat. Separarea unii fata de altii nu a fost niciodata mai mare.
   Cand au ajuns valorile traditionale de patriotism, libertate de a crede in Dumnezeu, democratie, libertate de expresie sa fie criminalizate, inseamna ca nu suntem departe de sfarsit. Rugati-va pentru noi, noi ne rugam pentru voi.
   Sa ne ajute Domnul.

Sliding Sidebar