Luc Montagnier, câștigător Nobel pentru Medicină: „Vaccinarea în masă în timpul pandemiei este o eroare istorică. Va provoca crearea unor tulpini mortale”
ActiveNews.ro: Virusologul francez, câștigător al Premiului Nobel pentru Medicină, Luc Montagnier, a numit vaccinarea în masă în timpul pandemiei ca fiind „de neimaginat” și o eroare istorică, ducând la „crearea de noi tulpini” și provocarea de decese.
„Este o eroare uriașă. O eroare științifică și o eroare medicală. Este o greșeală inacceptabilă”, a declarat Montagnier într-un interviu publicat de RAIR Foundation USA.
„Cărțile de istorie vor consemna aceasta, deoarece vaccinarea este cea care provoacă tulpinile.”
Mulți epidemiologi știu și totuși „păstrează tăcerea” despre această problemă cunoscută ca „amplificarea dependenței de anticorpi”.
„Anticorpii produși de virus fac ca infecția să devină mai puternică”, a declarat Montagnier într-un interviu cu Pierre Barnérias de la Hold-Up Media realizat luna aceasta.
Tulpinile unui virus pot apărea în mod natural, însă Montagnier spune că vaccinarea accelerează procesul. „Ce face virusul? Moare sau găsește o altă soluție?”
„Este clar că noile tulpini sunt create prin selecția mediată de anticorpi provocată de vaccinare.”
Vaccinarea în timpul unei pandemii este „de neimaginat” și provoacă decese, a afirmat laureatul din 2008 al Premiului Nobel pentru Medicină.
„Noile tulpini sunt un rezultat al vaccinării. Puteți vedea în fiecare țară, este același lucru: în fiecare țară, după vaccinare urmează decesele”, a spus virusologul francez.
Montagnier a declarat că în prezent efectuează cercetări pe persoane care au fost infectate cu COVID după ce au fost vaccinați.
„Voi demonstra că ei creează tulpini rezistente la vaccin”, a spus Montagnier.
Faimosul virusolog francez a provocat valuri în aprilie 2020 când a declarat la o televiziune din Franța că SARS-CoV-2 a fost creat de om în laborator. (Citeste mai mult: ActiveNews.ro)
DACIA ART: https://dacia-art.ro/
Utilizarea haotică a vaccinurilor împotriva unor tulpini virale poate duce unde a dus şi folosirea incorectă a antibioticelor – „celebrele” bacterii de spital, responsabile pentru infecţiile nsocomiale. În cazul antibioticelor se adaugă şi administrarea lor, mai mult sau mai puţin justificată, animalelor din ferme – aprox. 63.000 tone în 2010, se estimează că va creşte la aprox. 100.000 tone în 2030, la nivel mondial. O parte din aceste antibiotice le consumăm odată cu carnea.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4426470/