Marea Înscenare cu care vor să îl îngenuncheze pe Donald Trump, explicată de un fost consilier al lui Bill Clinton

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Ce a facut Trump in mandatul sau ? A securizat granitele, pt a incerca sa stavileasca masiva invazie a migrantilor ilegali (asta cu toata opozitia globalistilor bestiali), si a pus pe picioare economia SUA. Cea mai imoprtanta crestere economica din ultimii cincizeci de ani, precum cel mai mic somaj din ultimii treizeci. Asadar, prin politicile sale, a asigurat siguranta, cat s-a putut face in acesti patru ani, si prosperitate pt populatie, ceea ce ar trebui sa faca fiecare politician. Acum, in schimb, plateste pretul. Sansele lui pt al doilea mandat sunt mici.S-a adunat toata pleava ca sa-l dea jos.

  2. Nu e bun nici unul, nici altul, atat doar ca ne-am obisnuit cu Trump. Stim deja de ce e capabil. Nesiguranta ca biden ar face ceva mai rau ii sperie pe unii.
    Sa nu uitam ca si Trump a avut pasaricile lui pe creier mai ales cand a venit vorba de pandemie (sa bei dezifectant) sau a fost un critic vehement fata de planurile de reducere a emisiilor de CO2 pe motiv ca nu exista dezechilibru in natura (a facut bascalie pe seama Gretei).Nu mai continui cu partea in care a aprins flacara rasista in poporul american sau faptul ca a fost mai apropiat de rusia decat de restul (nu ca ar fi ceva rau in asta dar in ochii americanilor nu da bine ). Trump si-a jucat cartea si a jucato prost mai ales ca statele unite au trecut prin mari incendii de vegetatii si ia lovit pandemia din plin. Acuma poate striga in gura mare ca si Vadim „Se fura voturi!”. Nu e un presedinte responsabil. Din pacate nu ma astept nici de la Biden. Dar asta este. Life goes on!

  3. Cei din interiorul Americi, care dau foc steagului american, se pare ca au invins. Ramane de vazut reactia patriotilor americani.

Sliding Sidebar