Medicii legiști români lovesc dur în Mascarada Pandemică: din 150 de „DECESE COVID” investigate la IML, foarte puține au cauza morții SARS-CoV-2

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Asa sa fie, sa se sparga buba..da problema este presa aservita. Si acolo trebuie lucrat.
  Cu autopsiile, bineinteles ca nu era nici un sens, doar un pretext, si a fost unul din multele motive care au pus imediat sub semnul intrebarii toata mascarada asta. Simteam de atunci ca era vorba de control si alte agende. Iar dupa Noiembrie s-a confirmat si intuitia.
  Adevarul nu va ramane ingropat…dar nu stim doar daca suntem foarte aproape de sfarsit. Vor fi timpuri grele daca nu se schimba omul, fiecare pe sine.

 2. Daniel,cei care au inceput aceasta pandemie vor merge pina la capat.Ce tari nu se „aliniaza” la jocul lor vor avea de suferit.Din declaratia unui francmason (vezi „sa nu atingi această carte” de j.van helsing)ei vor merge pina la capat pentru ca populatiile sunt indiferente.Se va instaura N.O.Mondiala dar nu va dura decit 1-2 ani,pentru ca masurile care vor fi luate vor depasi orice inchipuire.Dupa care cei vinovati vor plati cu viata.Trebuie sa avem rabdare si cine stie poate se vor trezi oamenii din popor inainte(ceea ce nu cred).Cu Dumnezeu inainte.

 3. Laşitatea este totală, nu mai vrea nimeni să iasă la luptă! Atât timp cât gloata stă în genunchi, aşteptând minuni cereşti, nimic nu se va schimba. Nici urmă de dac pe aceste coclauri mătrăşite de turci, toţi stau în genunchi; beau agheasmă stropită cu şoricioaică şi ling la moaşte! La mine în cartier se urlă în gura mare, chiar şi de fetele care bătătoresc centura capitalei, că până la paşte va veni ISUS şi va face ordine. Oare aşa să fie, voi ce credeţi..!?

  1. Limbajul tau imi arata si nivelul de cultura. „Cine ridica sabia de sabie va muri. ” Asta nu inseamna capitulare totala dar daca nu esti conectat la divinitate lupta ta este ca a unui orb.

 4. Nimeni nu poate „detecta” un deces de la covid-19… Care covid? L-a izolat cineva? Exista o dovada ca… exista? Care este protocolul de ‘detectare’? :))) Daca dai cautare pe internet pentru cuvantul ‘virus’ sau ‘covid-19’, gasesti doar mingiutze si baloane cu tzepi, imagini facute pe calculator. Iar la categoria video: NIMIC… doar, eventual, desene animate pentru copii mici. DE CE? Pentru ca virusii nu exista. Este doar o poveste pentru fraieri

 5. Institutele militare pot face necropsii. Nu se afla sub incidenta MS si nici OMS. Exact cum e diferența dintre parchet si parchetul militar, este diferența intre legisti si legisti militari.

Sliding Sidebar