Mel Gibson: Vaticanul ar trebui desființat cu totul… (VIDEO)

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. …dar de ce daor Vaticanul ???…Hai sa nu fiti ipocriti !… din 379 de culte pretins Hrestine – cu „Has”de la Hristos … ar trebui sa dispara 99%

  1. Hai sa nu fim nesimtiti! E un articol strict legat de opinia lui Mel Gibson. Vrei tu sa inchizi toate cultele? Rezolva-le pe toate, ca pari sa stii cum!

   1. domnule Daniel Roxin ,
    Sunt un batran care va apreciez mult.
    1.Va rog, nu mai folositi expresii gen:
    „Hai sa nu fim nesimtiti !”
    2. Am 68 de ani traiesc departe, peste ocean, dar am ramas roman.
    Sunt un pensionar inginer, dar pasionat de istorie, geografie, etnogeneza, etc din copilarie. Am purtat in mine gandurile si convingerile care va anima pe dumneavoastra de foarte multi ani. Va sunt recunoscator pentru emulatia si redesteptarea pe care ati produs-o in mare parte prin activitatea d-voastra.
    Putem avea o dezbatere logica si argumentata istoric inclusiv linvistic asupra formularii ca „limba latina nu se trage din limba romana” De fapt cei cu aceste limbi, cum e corect : limbi latine sau limbi romanice. Romanice vine de la Roma deci tot de la Latium ?
    3. Traind in prezent mai mult in USA, m-a preocupat si inceputul relatiilor romano-americane. Sunt incredibil de vechi, inainte de fondarea celor 13 colonii, de la primele calatorii britanice spre Indiile de vest. Probabil si prima familie (sot si sotie) sosita pe pamant american a fost o familie romaneasca. Incredibil, poveste nestiuta la noi. Vizitand locuri istorice si muzee americane pregatesc mai multe materiale.Credeti ca exista legaturi intre Mihai Viteazul, Ovidius si America? Ultima revelatie este despre Poarta Maramuresana si America. Poate nu intamplator in curtea Ambasadei USA din Bucuresti se va amplasa, daca nu s-a si intamplat o poarta maramuresana.
    Mi-ar place sa dialogam sau sa ne si intalnim cand voi reveni in tara, in speranta ca totusi sa nu fim nesimtiti sau altfel in acelasi sens…

 2. DIN PACATE, SA FACI CE ZICE POPA, NU CE FACE POPA!!! Se pot face comentarii multe referitor la functionarea Bisericii ca institutie, care s-a indepartat foarte mult de cele 10 porunci… Dle Roxin, v-am propus sa va trimit lucrarea mea „Geneza = creatie extraterestra” (in format PDF), in care incerc sa interpretez Geneza (luata drept credibila), prin prisma nivelului stiintei si tehnicii zilelor noastre, sperand la o dezbatere constructiva impreuna cu cei interesati. Astept un mesaj. pcovic@yahoo.com; Mob: 0723357412

 3. Oricum va disparea curand. Acesta este ultimul Papa . Am scris demult . Partea grava ca nu stim cina va acapara arhiva Vaticanului . Partea buna ca se va implementa : Uncle Buch ” cartea interzisa si odata cu ea codul QR in care o sa aveti identitatea , identificarea faciala si amprentele electronice, banii adica banca cu care ve-ti plati totul , Libertatea sau puscaria voastra prin limitarea de deplasare zonala a oricarei persoane . habar nu aveti ce va asteapta desi va scriu de o viata . candva o sa va dati seama ca traiti ceva ce ati citit demult . Cel putin ” prietenii mei ” acestia fictivi , online , de fatada sau cum vreti a spune au citit si nu pot comenta ca nu au stiut ce va urma. Toata viata Terrei este una paralele cu anumiti oameni intorsi din drum . pacat de ei ca traiesc ca-n puscarie intre voi toti ceilalti . Acum doua existente umane dinaintea noastra au fost mult mai dezvoltati stiintific si au avut acest cod implementat .

 4. Papistasii nu au Biserica. Ei sunt eretici condamnati sinodal. Ei au adunare papistasa eretica, hulitoare. Biserica este UNA asa cum este si Dumnezeu. Nu exista doua sau mai multe biserici. Ordotoxia este dreapta credinta mantuitoare.

Sliding Sidebar