MESAJ SIMBOLIC? Neomarxistul Joe Biden a fost proclamat președinte al SUA de mogulii media, chiar de Ziua Revoluției Bolșevice, revoluție finanțată de miliardarii de pe Wall Street

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. F. f interesant articol! Oare chiar va avea viață lungă această metodă, „vot prin corespondență”?

    1. Da, va avea. Asta deoarece, aceasta metoda de a vota este din pripa implementata si asta pentru a putea surmonta in viitor valurile de absenteism care vor afecta alegerile pe peste tot si deci legitimitatea celor asa-zisi alesi. Adica, atunci cand sectiile de votare vor fi goale ei vor spune ca nu e absenteism masiv (prezenta de 2 sau 3%, de exemplu) ci ca s-a votat prin posta sau on line.

    2. Si astfel vor impusca din nou doi iepuri, vor masca absenteismul masiv si delegitimant si vor putea frauda mai mult si mai in liniste.

  2. E legea junglei. Nu conteaza morala, cinstea. Daca ai putere fizica sau financiara mai mare, ori si una si alta, faci ce vrei. Daca stii ce sa faci cu puterea, faci si desfaci cum vrei. Metodele nu conteaza. Conteaza rezultatul.Asta e lumea in care traim. Dreptatea e departe dulaului, nu a catelului..

  3. Saptezeci si unu de milioane de patrioti americani s-au mobilizat exemplar in al sustine pe Trump, cu toata opozitia fake media. Au facut-o insa prea tarziu. Ar fi trebuit sa faca asta macar in urma cu douazeci de ani cand adversarii lor erau mai putini si mai slab organizati. Avea insa nevoie si de un patriot ca si D. Trump, acum douazeci de ani, care sa-i adune laolalta si de cineva care ulterior sa continuie politicile partiotismului american. Lipsa lor de atentie si de vigilenta i-a adus in situatia de azi, in care isi pierd tara.

Sliding Sidebar