Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu și Vice-premierul Raluca Țurcanu, ne-au „oferit” un spectacol cu TRANSEXUALI la Muzeul Național de Artă Contemporană (VIDEO)

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. REVOLTATOR! Am ajuns sa fim condusi de o banda de nenorociti!
  Ce au patronat acesti indivizi NU ARE NIMIC, DAR ABSOLUT NIMIC cu ARTA sau cu valorile morale ale acestei tari batjocorite!

 2. Intelwg ca acesti membri ai guvernului sunt liberali, dar de fapt ei sunt libertini prin ceea ce promoveaza… !

 3. Când a fost referendum pentru familie,îmi amintesc cum am fost îndemnați să participăm la el,că de nu…in vreo câțiva ani,vom vedea pe strada manifestări de tip propaganda lgbt…sub ochii noștri,ai copiilor,își vor face de cap,după cum sunt manipulați din umbra..
  Din nefericire,iaca trăim în prezent astfel de apariții în plină stradă.
  Incotro ne îndreptăm?
  Multumesc pt articole.
  Numai bine!

 4. Negrul muta și câștigă!!!. Ma uimesc comentariile acestor Guvernamentali penali, dacă asta e arta prefer sa se închidă SUPERBUL MUZEU. Mai bine fără eu unul prefer sa ramin INCULT. Cu stima Dane

 5. E de inteles sa promoveze asa ceva….de ce va mirati? Raluca Turcanu, chiar are aliura de transexual….iar ministru, poate chiar isi doreste aceasta asa zisa „metamorfoza”….Noaptea mintii….In rest, numai de bine…

 6. Oare tara asta si-a pierdut continutul cu totul?
  Chiar nu inteleg.Ce pregatim pentru generatia de copii superbi, super inteligenti ce vin in urma noastra?Suntem niste ratati toti daca lasam aceste gunoaie sa inunde cultura.Unii poate vor considera ca nu sunt educata, ca am vederi preconcepute.Nu-i adevarat.Sunt toleranta atata vreme cat bunul simt este masura pe care trebuie sa o respectam toti.Sa ne scoatem in piata publica mizeria intima este o impolitete si o lipsa crasa de inteligenta.

 7. Politica globalistă…antinatură, antinațiune, antifamilie, antiglob …Slugi sunt lesne de găsit. Scara valorilor a fost răsturnată în România de 30 de ani… și stă bine înfiptă.

 8. Dacă asta e direcția în care vrea să INVOLUEZE acest muzeu, ar trebui schimbat numele în „Muzeul Imbecilității Contemporane”

Sliding Sidebar