Ministrul de Interne a scăpat porumbelul pe gură: 62% din personalul Ministerului Afacerilor Interne NU SE vaccinează!!! Detalii…

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Socoteala este bună: Victor Roncea știe nu numai regula de trei simple. Premiza că personalul MAI ar fi dintre cele mai informate, în materie de vaccin și vaccinare (alături de personalul medical, de exemplu), este falsă. După mine, în marea lui majoritate, personalul medical este dogmatic, se conduce după dogma idolatro-pasteuriană. Nici biserica, religia, nu mai tolerează orice dogmă. Cele trei monoteisme, iudaismul, creștinismul, mahomedanismul sunt ejaculate de penisul biblic al lui Avram, căruia prin tăiere peniană împrejur i s-a adăugat o a treia vocală ”a” în mijlocul numelui, întărindu-i-se astfel nu libidoul, cum ar fi zis Freud, ci identitatea, partea identitară (trei de ”a”; sumero-anunnakii sau Elohimii, care l-au moșit pe Avram în Avraan, aveau numai doi de ”a”, o identitate mai puțin pronunțată. Prin cufundare în apă foarte rece, sub 20 de grade Celsius, poate chiar sub 15, preoții tâmpiți ucid copiii sensibili. Asta s-a întâmplat la Suceava cu copilul mort prin hidrocutare nu inecat, iar Înalt PreaSfântul Teodosie ar face bine să citească și alte cărți, nu numai tâmpeniile bilice și jidovești.
    Marea majoritate a polițailor au studiat desenând cruciulițe în pătrățele. Poliția este un fel de cvadratură a cercului! Cei mai mulți dintre polițai sunt sunt niște brute, chiar călăi. Mai devreme sau mai târziu, unii dintre ei vor fi uciși, cu toporul, de poporul a cărui răbdare a atins limita maximă. Polițiștii ce răpesc omul din casa lui, ce îl împușcă pe scara blocului, ce târăsc o băbuță pe stradă, un tânăr sau un cetățean oarecare, pentru neportul botniței, merită moarte de topor! Dreptul nostru la apărarea și integritatea persoanei este sfânt. Acest drept ne-a fost dat de Dumnezeu, nu de trădătorii și vânduții din parlament sau guvern. Foarte bine dacă polițaii și jandarmii nu se vaccinează. Totuși, pentru că sunt niște brute, pentru că sunt selecționați și deformați în sensul brutalității, dogmatismului, abuzurilor și crimelor de tot felul, știute și neștiute, pentru că aceste brute cu chip de om nu știu face nimic alta decât să tortureze și să bată sclavii care îi plătesc, trântori din polițe și de oriunde merită să plătească cu viața pentru avantajele nemeritate de care continuă să se bucure. Prefer să strâng mâna muncită a unui miner, nu mâna unui trântor-torționar și chiar ucigaș, mâine-poimâine, din poliție sau jandarmerie. Să nu ne facem iluzii. În marea lor majoritate, polițaii sunt niște scârbe! Nu există detergent care să permită unui om cinstit să strângă mâna unei astfel de jigodii omenești. Milițienii lui Ceaușescu, din anii 1980, erau mai puțin obraznici, mai puțin setoși de sânge omenesc și românesc decât actualele scârbe de polițai și de jandarmi. Se va zice că nu există pădure fără uscături… Problema este că poliția și jandarmeria, ele însele sunt uscături pe trupul neamului românesc care într-o zi va tăia cu toporul orice uscătură. Va fi ca în Afganistan, sau, dimpotrivă, nu va mai fi nimic românesc sub soare! Cineva, la televizor, vorbind de Arafat, a arătat o toporișcă. Intenția este nobilă, dar tăierea capului cu toporul era rezervată de Domnii Valahiei și ai Moldovei, pentru boierii hicleni, nu pentru condamnații la moarte, rătăciți pe la noi. Pentru alde arafații exista ștreangul…
    Până una-alta, pentru poliție, mai ales, nu văd decât o singură cale de reintegrare, în ființa neamului, a acestor trântori și brute rătăcite. Trimiși cu toții la muncă productivă, fără niciun drept la pensii speciale și alte avantaje nemeritate. Cei ce vor să rămână în poliție, ar trebui să treacă, vreme de șase luni, de exemplu, prin biciuirea-decimarea duminicală, după sfânta liturghie, în fața bisericii sătești, a postului de poliție, în fața comisariatelor sau în piețele publice mai apropiate de acestea, din orașele mai mari, mai ales Bucureștiul. La București, în Piața Victoriei, toți membrii încă în viață, ai guvernelor de hoți, tâlhari și trădători, de după 1990, ar trebui biciuiți la popou, sâmbăta sau duminica, prin tragere la sorți, astfel încât în șase luni, de exemplu, fiecărui fost ministru sau secretar de Stat să îi vină rândul la Calul Bălan (cum spunea Creangă) cel puțin de trei ori. Adte Iliescu, Constantinescu, Băsescu și Johannis trebuie să suporte același tratament. Dacă banditul de Iliescu va crăpa între timp, trebuie să-i biciuim mormântul, preț de șapte generații, cum spune Biblia jidovească, măcar că aceasta spune uneori și de șapte ori câte șapte.
    Să nu ne lăsăm păcăliți de ”porumbelul” din gura ministrului Bode. Pentru toate crimele și abuzurile polițenești de azi, el este primul vinovat. Așa că jos chiloții domnului ministru și vreo 20 sau 25 de bice, pe fesele lui ministeriale. Apoi vom vedea. Dacă asociația Foștilor Deținuți Politici îl va ierta, se va ține cont de asta. Din păcate, pe biserică nu putem conta, pentru că Sfântul Sinod e plin de tot felul de homosexuali, onaniști și alți bolnavi sexual și ratați din multiple puncte de vedere. Până atunci, să nu ne îmbătăm cu apă de ploaie și ciorile porumbizate, de gura spurcată a oricărui ministru.

Sliding Sidebar