Ministrul Tătaru face cele mai răvășitoare declarații din vremea Pandemiei cu Covid-19. L-a interzis total pe Rafila de la OMS!

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Cred ca reflecta doua elemente –

  Ca este dificil si riscant sa improvizezi, vorbind descpre ceva care nu exista – cel putin in sensul Martorilor GOVRIG & Gates
  Nivelul intelectual modest al vorbitorului

 2. Buna dimineata
  Se pare ca unii au crezut ca PNL-ul este altceva. Sunt la fel. Va amintesc ca cineva spunea demult despre PNL si PSD urmatoarele: PSD destepti si hoti, iar PNL si prosti si hoti. Acum PSD este ca PNL, parerea mea.

  1. N-AM CREZUT CA SUBIECTIVISMUL ESTE ATAT DE NOCIV,DESI ESTE FIRESC SA AVEM OPINII DIFERITE ,DAR A-I BAGA PE TOTI IN ACEIASI OALA ESTE NEDREPT.

 3. Sunt pe Platoul Bucegi, călare pe o cămilă cu doua cocoase, cu un ghid din…Sahara, privind către SFINX…si va transmit: nu ne mai facem bine!

 4. In 1996 a fost ultima data cand am votat .Atunci mi-am dat seama ca toti sunt o apa si-un pamant . Dumneavoastra mentionati aici doar 2 partide ,eu dragilor cred ca toate partidele sunt unul si acelasi . E intotdeauna vorba despre ei ,nu despre popor .CUMETRIE acesta-i cuvantul care-i defineste .

 5. Revenind la oile noastre…indraznesc să mă intreb: oare acele planuri/scheme de vaccinare pe care le au copiii la medicii de familie, la cabinetele medicale din școli se mai aplica , s-au mai efectuat în toată această perioadă de restricții? Mi-e teama ca atunci cand vor fi epidemii cu aceste boli pentru care se fac vaccinuri pana la 18 ani vor spune că este tot Covid. Să vezi atunci situație! Cred ca atat OMS cat si factorii de răspundere, dar și toți medicii, ar trebui să vorbească despre această problemă.

Sliding Sidebar