Mintea și ADN-ul într-un Univers inteligent

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Lucrurile sunt cu mult mai complexe si dincolo de intelegerea mentalului indoctrinat. Nu stiu daca ati urmarit filmul „6 zile pe Pamant”. Se bazeaza pe cercetarile Prof. Dr. Corrado Malanga.

  6 ZILE PE PAMANT (2010) SUBTITRAT ROMANA:

  https://www.bitchute.com/video/Ei32fGB4Fqxc/

  In film joaca si actrita romanca Laura Glavan, in rolul Saturniei.

  Aici este documentarul despre film, la fel de important de vizionat:

  https://www.bitchute.com/video/9DR4QmOgSXfB/

  Prezentare:

  „A fost singur mod prin s-au putut opri războaiele: să creăm o ființă care să poată să ne găzduiască pe toți pe o planetă care să fie o bună piscina genetică. Așadar, voi sunteți produsul celor 13 rase care s-au gândit fiecare la propriul interes creând în voi ceea ce voi numiți „conflict interior”. Între cele 13 rase există un război genetic fără limite. Dar în final noi suntem cei care triumfa. Acum sunteți doar ai noștri.”
  —Hexabor
  „Oamenii sunt marele proiect. Prin intermediul unei reprogramări genetice continue noi v-am îmbunătățit. Mileniu după mileniu, viață după viață. Acum sunteți pregătiți să ne primiți definitiv. Suntem destinați să conducem Pământul, să stăpânim peste celelalte rase din întregul univers.”
  —Hexabor

  Dr. Davide Piso este un curajos om de știință care studiază prin hipnoză sute de cazuri ce implică răpiri extraterestre. Cercetătorul decide s-o ajute pe Saturnia, o adolescentă seducătoare care crede că a fost răpită de extratereștri și manifestă o atracție pentru Davide. Dar, după ce este hipnotizată, Saturnia nu mai poate ieși din transă, mai mult iese la suprafață o altă manifestare, cea a lui Hexabor, rege de Ur, o entitate extraterestră din Mesopotamia antică. Hexabor se consideră o semi-zeitate și vrea să se folosească de o energie specială caracteristică doar oamenilor: sufletul.

Sliding Sidebar