Mircea Diaconu despre Sarmizegetusa: Ai un Acropole românesc acolo și nu dai pământul la o parte, ca prioritate zero?!? E de neînțeles!

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Daca nu scapam de mafia din jurul lui Vladimir Birlinski si implicit de acesta, istoria reala a poporului dac va ramane pe veci ingropata, stearsa din memoria colectiva si nu din pricina unor bratari ci din cauza urmelor tehnologice ingropate acolo.( poate ne spune si noua tov. Vladimir Birlinski de ce sapau dacii dupa Th 232 ??????)

 2. Istoria a fost scrisa de invingatori si tot ei cu nici un pic de rusine si mustrare de constiinta acum comanda, fac legi cu ajutorul carora ne calca in picioare ,cortropesc si falsifica absolut totul pentru avantajul si puterea de a comanda o intreaga lume.
  Asa cum fac la noi de mii de ani si mai ales de cu seama in ultimii25 de ani, tot asa au facut si cu farul din Alexandria cu secretele piramidelor, cu misterele din muntii Bucegi.
  Accesul la secretele universului, istoriei, stiintei pentru platitorii de taxe si tributuri este total interzis (top sectet), pus acolo undeva si folosit doar pentru inrobirea prin ignoranta a multimii..
  Atita am de spus:
  Fie roata si patrata,
  Va calca pe colt odata.

 3. Eu cred ca daca majoritatea initiatilor de buna credinta s-ar unii si ar renunta la umbrela strictei observante, toate capusele parazite care se chinuie sa ne stearga identitatea ar disparea ca si cand nu ar fi existat.
  * teama este arma lor cea mai de pret, dar ei sunt macinati de frica.

 4. eu trec saptama pe langa movilele imense de langa localitatile crucea – tariverde din jud tulcea.e ceva ciudat cu ele,nu par sa fie facute de natura iar batranii spun ca sunt in interior de piatra cu un mortar alb si foarte adanci.movilele care se vad din soseaua care leaga constanta de tulcea sunt in nr de 10-12 iar la prima vedere par munti mici rasariti parca in campia intinsa.batranii spun ca sunt morminte sau ceva in genul piramidelor vazute pe la tv.isi aduc aminte ca cineva a incercat sa sape dar a fost oprit.in 2007 dupa ce s-au termnat revendicarile de teren si s-au format asociatiile de productie. agronomul din tariverde a pus tractoarele cu plug si a bagat excavatorul sa niveleze terenul.a dat de bucati de piatra – blocuri slefuite de 40-50 cm latime si 900 – 1m lungime.ceva este acolo si nimeni nu-si bate capul sa afle ce este.dupa ce au scanat ptr puturi de apa in sat o firma a scanat din proprie initiativa unul din movile.surpriza a fost sa constate ca la suprafata e doar varful de 5-7%,restul este ingropat.pai daca acele movile se vad de la 4-6 km inseamna ca tot ce este acolo are o inaltime de 40-50 m.intrebarea este fireasca : ce sunt de fapt acele movile? am citit ca sunt morminte dar oare asa o fi? tot batranii spun ca in perioada cand dobrogea era sub ocupatie otomana s-a tot sapat in interiorul movilelor.daca dezgropam ce este acolo oare vom avea surprize enorme? oare turismul mondial se va imbogatii cu alte piramide sau morminte fabuloase?

Sliding Sidebar