Misterul SIRENEI pictate pe un vas cucutenian vechi de 6.000 de ani

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Este un IEPURAS…..Botul iepurelui…gura si labutele…ochii se vad mai sus. In rest imaginatia omului este mare ….dar poate ca asta e norocul nostru sa nu intalnim inca o alta civilizatie extraterestra…poate acum nu mai eream.

  2. Mie mi-a atras atentia simetria simbolurilor pictate pe acest vas si exceptia care rupe acea simetrie..
    mai exact acele prelungiri care pornesc de la nivelul degetelor mainii drepte si urca spre cer nu sunt reprezentate si in continuarea degetelor mainii stangi, dimpotiva pe partea stanga aceste prelungiri sunt conectate la partea inferioara a fiintei, mai exact la piciorul stang. Ce ar putea insemna asta?
    Dmdv fiinta pictata pe acest vas se vrea un simbol al omului, care este vazut ca un punct de intalnire intre cele doua lumi, lumea divina si cea terestra…omul fiind copilul sau produsul celor doua lumi, sau plaunuri (planul vertical, divin, si cel orizontal, terestru)- iar simbolul crucii, asezat pe acest vas de o parte si de alta a acestei fiinte nu este altceva decat o reprezentare si mai simplista sau simbolica a omului.
    Acele prelungiri de la nivelul mainii drepte si piciorului stang ar reprezenta energie divina conectata la nivel fizic prin aceste membre 2 membre (incarcatura pozitiva; prin ele se va primi energie divina), iar a celelate 2 membre ar fi prin deductie incarcate negativ si vor fi ancorarea terestra a corpului uman (prin ele se va dona energie).

  3. Este mai mult decat evident ca aici avem de-a face cu o inlocuire a picioarelor cu o coada de peste. Intrebarea pe care mi-o pun este, cum pot unii indivizi sa fie atat de ipocriti ?

  4. NU este o sirena! Fiintele antropomorfe care traiesc si acum pe planeta in adincurile oceanelor au coada de forma romboidala, unita si nu despicata, ca a unor pesti comuni. Pictura in sine reprezinta o forma artistica de reprezentare a unei entitati care pare ca pluteste in aer, vertical, nu pare ca ar fi inotind in apa, orizontal. Putem spune ce vedem unul din primii reprezentanti civilizatori de pe alta planeta.

Sliding Sidebar