Momentul adevărului pentru coruptul PSD. Va vota moțiunea împotriva lui Cîțu sau va merge din nou pe mâna lui Iohannis?

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

 1. USR-PLUS nu vrea sa pice guvernul Citu, ca pica si ei, si ei vor sa ramana la guvernare.
  Din tot acest scenariul, USR-PLUS e cel mai sigur ca mimeaza o lovitura (de onoare) impotriva lui Citu.

  PSD mimeaza si el dar nu se supara sa iese motiunea sa (are si PSD scrisa una intr-adevar). PSD insa nu se va roda la guvernare, daca ar fi iesit motiunea sa, pur si simplu le-ar da „ragaz” de RESET celor de la PNL-USR-PLUS. E un fel de „v-am batut (in ochii romanilor), v-am dat avertisment, faceti lucrurile cum trebuie !”.

  Deci PSD vrea sa pice ca ARBITRUL suprem politic al zilei, pentru imaginea in fata poporului (asta e pacatul lui), iar USR-PLUS vrea sa „sperie” pe Citu si pe PNL ca „si noi suntem periculosi daca ne faceti nefacute din astea” insa AUR in chestiunea asta a fost neintelept, trebuia sa semneze motiunea PSD.
  In orice caz, 3 partide politice nu s-au inteles in privinta unei motiuni, fiecare avand interese personale disjuncte. Si totusi, matematic vorbind (si aici gresiti dumneavoastra domnule Roxin, cred eu) daca USR-PLUS sau AUR voiau sa iese motiunea, oricare din ei era suficient sa semneze motiunea lui PSD. Atat de simplu era !

  1. Gesit total. PSD-ul nu avea nicio motiune publica, ca sa fie semnata, doar una declarata. Doar cei de la AUR au facut publica o motiune si este singura semnata in acest moment.

Sliding Sidebar