Națiunile există acum doar de formă. Guvernul Mondial este cel care ne decide viitorul…

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. guvernul mondial a început cu religia mondială – cea care a înlocuit credința în Dumnezeu… Până la urmă bisericile se declară ”surori” și ele ne vor duce tot acolo….întroducându-ne prin ușa din dos…

  2. Ultima alegere corecta a lui Homo Sapiens (sau a predecesorilor lui), atunci cand s-a simtit nevoia (naturala si potrivita unei specii inteligente si cu un grad extins de liber arbitru) inlocuirii primatului fortei si a „detronarii” masculului alfa si a preferatei sale (femela alfa), a fost aceea de a lasa decizia in seama batranilor intelepti („sfatul batranilor”) si executia in seama tinerilor. In ambele grupuri, ierarhia specifica era tot una naturala: cei mai curajosi, buni luptatori, vanatori sau gospodari erau lideri „executivi”, iar cei mai batrani si mai bine trecuti prin viata (fosti lideri „executivi” exceptionali) erau lideri „decizionali”. Batranii mai aveau, pe langa sarcina luarii unor decizii conjuncturale adecvate, alte trei sarcini si mai importante: pastrarea si apararea legilor pamantului, selectia (incuvintarea) personajelor demne sa ocupe „functii” in „executiv” si selectarea (predarea stafetei) celor potriviti sa populeze propriul lor conclav. In acelasi timp, familia si detinerea unui minim de mijloace de productie necesare autonomiei ei ramaneau esentiale. Unele neamuri (si ma refer acum la cele indo-europene) au pastrat sau au incercat sa pastreze pana relativ tarziu aceasta forma de organizare. Dacii se evidentiaza intre toate. Dar societatile corupte, generatoare de mercenariat, sclavie, tiranie si razboaie, transformate in imperii, au avut grija sa elimine orice alternativa fireasca de gandire si actiune, orice opozitie, orice „model” natural care ar fi putut servi ca motiv de „amintire” a regulilor de bun-simt, de punere la indoiala a propriei organizari sau de critca, pentru sau din partea propriilor guvernati. Din pacate „strambii i-au mancat pe drepti”, restul fiind doar un sir de „caderi din lac in put”. Acompaniat, desigur, de mituri, minciuni ideologice, propaganda si foarte multe crime. Toate cunosc marirea, apogeul si decliniul, in perioade de timp din ce in ce mai scurte. Si asta nu pentru ca n-ar exista solutii adecvate unui tip de societate cu mult mai complexa decat cele de acum cateva mii de ani. Ci pentru ca cineva are in permanenta grija ca ele sa nu iasa la suprafata.

  3. Toată lumea vorbește, constată comentează, știe despre ce a fost, ce este și ce va fi. În schimb nimeni nu pune degetul pe rană și nu vorbește despre cauze, despre rădăcini, despre ceea ce a generat și generează acest haos…organizat. Acestă situație are o singură cauză, de la care pleacă mai apoi întreaga nebunie, iar acestă cauză este EGO-ul, egoismul acesta gregar, această boală psihologică, cu a sa lăcomie fără limite, cu tot ceea ce atrage după sine: exploatare, discriminare, dorință de putere și avere, invidie, gelozie, concurență, ambiție, conflict, violență…suferință.

Sliding Sidebar