Ne îndreptăm către Al Treilea Război Mondial?

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Asta s-a și dorit: o pandemie, o sărăcire, un război, o îmbogățire, o destabilizare, concesii (acolo unde se vor și există și cine să le facă), în rest, ne rotim, ne rotim, ne rotim…

  2. Să nu ne facem iluzii: război sau nu, păpuşarii din spatele pandemiei, acum, sunt de neatins – este evident că ei au puterea în UE şi în SUA. Speranţa că ar fi fost traşi la răspundere este naivă.

    De asemenea, vestul nu a dorit ca Putin să atace.
    Dimpotrivă, aşa-zisele elite vestice au fost prinse în offsaid de război, şi au reacţionat cu şoc, şi sacţiuni de-a dreptul sinucigaşe pentru UE. Dar nu pentru SUA – în cazul în care te întrebai cine este stăpânul, acum ştii.

  3. Nu, nu ne îndreptăm spre al Treilea Război Mondial. Așa doresc păpușarii din culise, dar li s-a dat peste bot cu Omicronul, cu vaccinurile, cu Sarsul, lansate pe piață să omoare cu miliardele. Domnul a transformat Omicronul într-o floricică de câmp. Fiindcă pentru mine această înștiințare venită din Cerul planetei s-a dovedit a fi corectă, vă rog să cercetați site-ul https://matthewbooks.com/march-3-2022. Surprize multe. Mulțumesc pentru articol și pentru activitatea Dvs. foarte rodnică.

Sliding Sidebar