Evz.ro: Ni se pregătește o lume a întunericului: Lumea Țapului Sabatic

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Buna ziua,

  V-ati gandit sa infiintati un partid politic ca sa incercati alaturi de oameni asemenea dumneavoastră sa faceti o schimbare in bine? Daca da, as vrea sa ma alatur si eu. Mulțumesc

  1. In opinia mea, partidele politice ar trebui desfiintate. Probabil ca in 2-3 decenii acest lucru se va petrece. Avem nevoie de Meritocratie!

   1. Draga Daniel Roxin si prieteni iubitori de neam, va fac cunoscut Partidul Diaspora si Prietenii
    (PDP) cu membru fondator Ovidiu Grosu .Este un patriot si un meritocrat autentic; el a luptat pentru Rosia Montana. E prieten cu un alt patriot adevarat, Raul Coltor care a intentat in 3 iunie 2020 proces international coruptiei si , printre multe altele, l-a demascat pe M. Isarescu.
    surse:
    https://web.facebook.com/ovidiu.grosu.5/videos/3601894489829675/?hc_ref=ARTcXnBqpKtvZuDn-einSug5H3eT9xeNteKIMSJ1TZQBW0cjfQoBYM_LTs7Bxf8sU9g&fref=gs&dti=379189582910789&hc_location=group

    https://genocidro.wordpress.com/?fbclid=IwAR1otHh7662_WZB6gke_PLWD-lfFN1y4a5GNcSPdxj3CQnUlv7kdQDlXnNc

    Sa ramanem UNITI !

  2. Cred ca am raspuns la aceasta dorinta a dumneavoastra. Alternativa Dreapta. Personal mi se pare ca viziunea lui Daniel Roxin este identica cu aceea a Adelei Marza, co-presedinta acestui relativ nou partid. O cunosc personal din copilarie, si o urmaresc pe FB, postarile ei imi ung sufletul, la fel ca si ale lui Daniel Roxin, pe care l-am descoperit de vreo luna si..De acord, avem nevoie de oameni adevarati ca acestia sa se ridice si sa conduca. Dar vedeti, liderii sunt reflectia societatii, si pesimismul din mine vorbeste..dar datoria noastra e sa nu renuntam la lupta nici daca am fi aproape de infrangere. Trebuie curaj, credinta, rabdare. Si multa si puternica rugaciune.

 2. Bun si cum se pune in practica acest proces al meritocratiei? Cine recunoaste si cui meritele? Merite dobandite prin ce? Prin diplome false. Prin concursuri aranjate? Asa cum este acum este mai democratic pana nu intervine de tot securitatea..merituoasa!

 3. De asta te admir eu copile . Nu numai ca avem nevoie de meritocratie ,dar avem nevoie si de moralitate si atunci vom face o lume asa cum trebuia ea sa fie de la inceputuri . Noi avem nevoie de buni administratori ,nu de politicieni . O lume in care omul munceste pt oameni si oamenii pt om . In politica e vorba doar despre ei ,marionetele de carton .

 4. Baphomet a trecut pe Lumina. de ieri 01.07.2020. A trecut „fortat”. Acum este un superb inger.
  Impreuna cu el 45% din demonii planetei au trecut tot pe Lumina. Ceilalti sunt ceea ce se cheama ingerii pazitori ai karmei (tot demoni sunt), demoni legati (s-a trecut peste puterea lor), sau cumparati (cu aur spiritual).
  Masoara radiestezic valoarea de adevar a afirmatiei mele, daca stii la ce ma refer …..daca nu, te anunt ca articolul bate campii intr-un mod magistral.

 5. Da stimata doamna Rodica Constantin, de cacord și personal subscriu, doar că desi nu se cunoaște prea bune pozitia d-lui. Daniel Roxin ( un profesionist realmnte ) sa nu uitam totuși faptul ca domnia sa face parte din echipa NASUL TV, iar patronul acestui post de televiziune ( daca el o fi cu adevărat patronul ) Radu Moraru, nu doar ca n-a scos nici marcat un cuvânt legat de cei doi mari patrioti și luptatori români, respectiv Ovidiu Grosu și Raul Coltor, dar chiar a lăsat sa se înțeleagă ( prin vocea unei angajate, nu el în mod direct ) faptul ca TELEVIZIUNEA NASUL TV nu doreste să-și asocieze numele cu Ovidiu Grosu.

  Oare de ce ?

  Că doar se pretind mari PATRIOTI ROMANI, nu-i așa ?

  Toate cele bune !
  S.N.

Sliding Sidebar